Divadelná komédia Dokonalé dieťa valcuje javiská, v nedeľu aj v Banskej Bystrici + súťaž o lístky

KULTÚRA
0 /

Aj Banskobystričania zažijú jedinečnú divadelnú komédiu Dokonalé dieťa. Môžete sa tešiť na úžasný divadelný zážitok plný humoru, skvelej nálady a jedinečných hereckých výkonov.

Dokonalé dieťa v Banskej Bystrici

Lujza Garajová Schrameková, Daniel Žulčák, Alena PajtinkováMichal Jánoš sa už túto nedeľu 18. decembra 2022 predstavia vo vynikajúcej divadelnej komédii Dokonalé dieťa v Aule SZU Banská Bystrica na Bernolákovej 8. Režisérom predstavenia je Ján Luterán.

Bio? Eko? Montessori? Krúžky? Cukor? Tresty? Ako byť dobrým rodičom vo svete plnom návodov, výchovných príručiek a overených rád starých mám? Stačí sledovať populárny portál Modrý koník?

Je najväčším nepriateľom moderných rodičov biely cukor či fyzické tresty?  A sú detské kresby len nevinné pokusy o umenie, alebo sa z nich dá vyčítať anamnéza celej rodiny? Koľko hračiek je už veľa? A hlavne, ako sa z toho všetkého nezblázniť?

Dokonalé dieťa nie je návodom ako sa stať dokonalým rodičom, ale bezpochyby ponúka výbornú príležitosť zasmiať sa na svojej nedokonalosti a na chvíľu si vydýchnuť z rodičovskej rutiny. Humorným spôsobom vykresľuje každodenné situácie zo života rodičov, bizarnosti výchovných metód, extrémy Modrého koníka a spoľahlivo všetko spochybňuje.

Divadelní tvorcovia – manželia Mariana Luteránová a Ján Luterán nadviazali na svoju oceňovanú autorskú inscenáciu Projekt.Svadba z roku 2009. Po dlhšom pôsobení v kamenných divadlách sa vrátili na nezávislú scénu s divadelnou komédiou Dokonalé dieťa, ktorú produkčne zastrešilo Divadelné centrum v Martine.

Na inscenácii sa hudobne podieľal Martin Geišberg, scénu a kostýmy realizovala Diana Strauszová a choreografie Lacko Cmorej. Vstupenky sú v predaji na predpredaj.sk.

Súťaž o dva lístky na predstavenie Dokonalé dieťa

Vážení priatelia dobrej divadelnej komédie, lístky na Dokonalé dieťa  môžete získať aj v našej malej súťaži. Do žrebovania o dvojicu lístkov na  tento jedinečný koncert zaradíme všetkých, ktorí nám do štvrtkovej polnoci 15. decembra 2022 zašlú na mail  consulting.toman@gmail.com správnu odpoveď na otázku:

„Kto je režisérom divadelnej komédie Dokonalé dieťa?“

K odpovedi nezabudnite pripojiť svoju spätnú adresu s telefónom, aby sme Vám v prípade vylosovania mohli odovzdať výhru. Ďakujeme za porozumenie.

Zdroj: Veronika Bieliková a (tom) , Foto: Divadelné centrum a Aula SZU