Divadlo v bystrickej Europe bude tento štvrtok hostiť domácu talkshow Povec ty

KULTÚRA
0 /

  1. Bystrickému divákovi dobre známa talkshow „Povec ty“ uvedie svoje 17. pokračovanie v divadle Europa SC už tento štvrtok 9. júna 2022 o 19:00 hod. Výber hostí poteší nadšencov módy, súčasných trendov, populárnej hudby ako aj športu.

Talkshow, ktorá sa teší obľube najmä domáceho publika už od roku 2016, tentokrát stavila na rozmanitosť zamerania svojich hostí. Oblasti, v ktorých pôsobia sú odlišné a predsa niečím blízke. Dokopy tak vytvoria pestrofarebný kolorit osobných príbehov úspešného dizajnéra a fotografa, populárnej speváčky a našinca, ktorý dosahuje nadnárodné výsledky.

Módny návrhár Lukáš Kimlička, speváčka Dominika Mirgová a svetový bojovník z Banskej Bystrice Vlado „Dracula“ Moravčík sa pred publikom Divadla Europa na celý večer ocitnú pod paľbou priamych a hlavne humorných otázok moderátora Mareka Polomského, ktorý o talkshow hovorí:

Všetci hostia v Povec ty sú zaujímaví práve tým, akí sú odlišní, akí sú jedineční. Či už sa jedná o osobnosť showbiznisu, známu tvár alebo naopak človeka, ktorý neplní titulky novín, každý príbeh každého hosťa je zaujímavý svojou originalitou a schopnosťou inšpirovať. To najlepšie z mojich hostí sa budem snažiť vytiahnuť aj počas najbližšej talkshow.“

Divadlo v Europa SC si za pár mesiacov od svojho otvorenia našlo svojich priaznivcov medzi dospelými i detskými divákmi. Priestor divadla disponuje kompletným zvukovým i svetelným technickým zázemím. Diváci tak majú ničím nerušený, plnohodnotný zážitok z predstavenia.

Počas talkshow Povec ty bude divákom k dispozícii aj občerstvenie zabezpečené domácou prevádzkou Sympl a po predstavení bude prítomným hosťom k dispozícii aj chutná ponuka v podobe cateringu.

Divadlo Europa je unikátnym priestorom v našom centre, ktoré sa snaží dlhodobo vytvárať zaujímavú zábavnú, edukačnú, športovú a teraz už aj kultúrnu ponuku nielen našim návštevníkom, ale aj celej banskobystrickej verejnosti. Sme radi, že sme doterajším výberom predstavení ulahodili rôznorodým preferenciám nášho publika,“

hodnotí zatiaľ krátku históriu divadla Margaréta Saktorová, Marketing Manager Europa SC.

Talkshow Povec ty sa bude konať dňa 9. júna 202219:00 hod. na prízemí Europa v SC v priestoroch Divadla. Lístky na podujatie nájdete TU.

Zdroj: Essence communications , Foto: ilustračné