Divadlo Štúdio tanca: Číra radosť POMÁHA!

KULTÚRA
0 /

Na piatok 11.decembra pripravilo banskobystrické Divadlo Štúdio tanca ambiciózne podujatie vychádzajúce z hravého tanečného predstavenia ČÍRA RADOSŤ. Predstavenie sa odohrá o 17:00 hod. NAŽIVO pre divákov a SÚBEŽNE AJ celosvetovo ako LIVE STREAM (dostupný na www.fb.com/dstbb).

Po ukončení predstavenia bude nasledovať DISKUSIA s detskými i dospelými aktérmi (naživo aj onilne), kde sa budú môcť diváci dozvedieť rôzne zaujímavosti zo zákulisia diela.

„Číru radosť sme mali hrať v tento piatok v Revúcej, no zo zjavných dôvodov to nie je možné. Preto sme sa rozhodli ho venovať všetkým revúckym deťom, no obzvlášť rómskym deťom z Muránskej Dlhej Lúky pri Revúcej, ktoré v živote nemali toľko šťastia ako my,“

uvádza Pavol Gajdoš, projektový manažér DŠT.

Preto piatkovým uvedením tohto radostného diela Divadlo Štúdio tanca vyzýva na POMOC nadšencom a omamám zo združenia Cesta von, ktorí pomáhajú deťom v nerovnom boji s chudobou.

Už teraz, no hlavne počas živého prenosu Číra radosť v piatok 11.decembra o 17:00 hod. je možné dobrú vôľu vyjadriť aj reálnym skutkom. Online predstavenie nie je spoplatnené, no ak veríte, že umenie má cenu, môžete prispieť ľubovoľnou čiastkou na dobrú vec tu: https://bit.ly/3oIpy4.

Aj vďaka tejto pomoci budú môcť chudobné deti zažiť o niečo krajšie Vianoce. Posolstvo ČÍREJ RADOSTI, tak potrebné (nielen) v dnešných mesiacoch týmto spôsobom SPOLOČNE posunieme z divadelného predstavenia oveľa ďalej. Viac o predstavení sa dozviete na webe www.studiotanca.sk/repertoar/cira-radost/.

Podujatie sa koná s podporou Banskobystrického samosprávneho kraja, Mestského kultúrneho stredisko v Revúcej a neziskovej organizácie Cesta von.

https://fb.watch/2hE47GOJeH/

Zdroj: Pavol Gajdoš, Foto: DŠT