Aula SZU: Slávnostný koncert v Radvani bude v stredu 19. októbra 2022

KULTÚRA
0 /

Radvaň bude v stredu 19. októbra večer žiť Slávnostným koncertom v podaní skvelých umelcov, ktorých vystúpenia sľubujú nezabudnuteľný kultúrny zážitok. Koncert sa uskutoční o 19:00 hod. v Aule SZU na Bernolákovej ulici 8.

Organizátormi tohto výnimočného podujatia sú Marek Ondráš, Patrik Trnka, Jozef PantlíkAnna Marušková.

Anna Marušková

Anna Marušková

„Vážené dámy a vážení páni, veľmi nás teší, že opäť nadišiel čas urobiť pre Vás ďalší jedinečný kultúrny zážitok plný radosti, šťastia a krásnych nezabudnuteľných emócií. Preto si Vás dovoľujeme srdečne pozvať na blížiaci sa „Slávnostný koncert v Radvani“. Budeme veľmi radi, keď prídete medzi nás a spoločne sa kultúrne obohatíme i zabavíme,“

pozývajú na stredajší Slávnostný koncert v Radvani poslanec mestského zastupiteľstva v Banskej Bystrici  Marek Ondráš a riaditeľ Auly SZU Patrik Trnka.

Zľava Marek Ondráš a Patrik Trnka

Zľava Marek Ondráš a Patrik Trnka

V kultúrnom programe vystúpia Karin Sarkisjan (spev), Dušan Šimo (spev), Jozef Pantlík (hudba), Martin Krakovský (kontrabas), Sylvia Baranová (spev), Tomáš Valiček (akordeón) a Ľudová hudba Hron.

Čestnými hosťami koncertu budú PhDr. Mgr. Karol Langstein, Prof. MUDr. Svetozár Dluholucký, CSc.ThDr. Gabriel Brendza PhD.

Ľudová hudba Hron

Ľudová hudba Hron

Vstupné je dobrovoľné. Vzhľadom k obmedzenej kapacite Auly SZU je možné rezervovať si miesta na t. č. 0948 515 731 resp. mailom na marek.ondras@banskabystrica.sk.

Organizátori sa tešia na každého návštevníka a srdečne ďakujú všetkým sponzorom.

Autor: (tom), Foto: ilustračné