Parkujem ako pako na Uhlisku pri Potravinách

SPRÁVY
2 /

V poslednom čase sa nám množia upozornenia našich čitateľov o porušovaní dopravných predpisov pri parkovaní samotnými strážcami poriadku a bezpečnosti občanov. Pokiaľ nie sú policajti na zásahu, musia sa správať tak, ako ostatní účastníci cestnej premávky.

Do redakcie sme dostali od nášho čitateľa zdokumentovaný najnovší prípad porušovania predpisov za dopravnou značky „Zákaz zastavenia“  na Uhlisku pri predajni potravín. Autá tu bežne parkujú priamo na ceste, niektoré pri návšteve obchodu iba chvíľu.

Zaujímavé je, že vodiči poslušne parkujú pred zákazovou dopravnou značkou, iba auto policajnej hliadky rovno v zóne, kde sa stáť nesmie. Náš čitateľ Marek to komentoval vtipnými slovami:

„Pánom evidentne nevadí zákaz zastavenia pred Potravinami na Uhlisku. Zrejme ,,zasahovali“ pri regáli s rožkami a treskou.“

Každý by mal začínať u seba. Týka sa to aj polície, ktorej príslušníci by mali byť ostatným vodičom príkladom a mimo zásahových akcií dodržiavať zákonné pravidlá cestnej premávky. Inak to potom vyzerá tak trochu trápne.

(čiťateľ)