V pondelok oslavujú Deň matiek v Sásovej

SPRÁVY
0 /

NOI Náš domov Sásová,  Občianska rada RU SÁ II. a Verejná knižnica Mikuláša Kováča pozývajú mamičky, ženičky, dievčatá a susedy  v pondelok 11.mája o 17:00 hod. do  knižnice na Karpatskej 3. Oslávia tu tradičný Deň matiek.

Pripravený je aj kultúrny program. S pásmom poézie  pásmo vystúpi  Ján Haruštiakz Divadla pod balkónom  a umelci zo Súkromnej základnej umeleckej školy LAVUTA. Ako nás informovala predsedníčka OR RU-SÁ II. Elena Púchyová, bude aj výstava obrazov a ručných prác – dedičstvo našich mám.

Aktívne občianske rady na novom sásovskom  sídlisku i v starej Rudlovej – Sásovej v spolupráci s miestnymi poslancami organizujú pre svojich občanov rôzne kultúrne a spoločenské akcie po celý rok. Deň matiek bol  vlani v Komunitnom centre na Tatranskej, teraz sa sťahuje do Verejnej knižnice Mikuláša Kováča na Karpatskú.

„Teší ma, že z roka na rok rastie účasť na takýchto milých podujatiach, ako je aj Deň matiek na našom sídlisku. Je radosť spolupracovať s aktívnymi ľuďmi v Rudlovej- Sásovej,“

hodnotí aktivity oboch občianskych rád na najväčšom banskobystrickom sídlisku miestny poslanec Michal Škantár.

Pokiaľ si nájdete v pondelok 11.mája podvečer čas, môžete prísť na Deň matiek v Sásovej stráviť príjemné chvíle v spoločnosti dobrých ľudí.

Autor: (tom), Foto: ilust.