V meste pod Urpínom sa otvára 4. ročník Akadémie pre podnikavé ženy

SPRÁVY
0 /

Akadémia pre podnikavé ženy je celoročný vzdelávací program pre ženy podnikateľky bez ohľadu na vek a miesto pôsobenia. Je ideálna pre ženy, ktoré už podnikajú a majú vytvorené základné marketingové kanály. Vzdelávanie sa zameriava na posilnenie podnikateľských zručností žien a vytvorenie priestoru pre nové kontakty a vzťahy.

V tomto roku je program Akadémie rozdelený na dva semestre. Letný semester sa zameriava na rozvoj tvrdých podnikateľských zručností, ako biznis plánovanie a marketingová stratégia. Zimný semester je venovaný rozvoju mäkkých zručností, ako time manažment a komunikácia.

Vzdelávací program zahŕňa:

  • 21 online prednášok a workshopov (biznis plán, finančný plán, marketingová a brandingová stratégia, stratégia predaja, ochrana značky, líderské zručnosti, vyjednávanie a argumentácia, duševné zdravie a well being, produktivita a time manažment, komunikácia a prezentačné zručnosti a ďalšie)
  • 2 individuálne konzultácie (súčasťou letného semestra je aj možnosť absolvovať 2 individuálne konzultácie s expertom podľa vlastného výberu)
  • 6 online sharing circles (podporné networkingové stretnutia s podnikateľkami pre podnikateľky)
  • 2 live párty (slávnostné ukončenie letného a zimného semestra v priestoroch Coworkingu Cvernovka (Bratislava) a 365.labbu (Banská Bystrica)
  • 1 víkendové stretnutie (intenzívny networkingovo-vzdelávací víkend v slovenských horách)

Medzi lektormi možno nájsť biznis konzultantov a profesionálov ako Martin Puškáč, Tigran Aleksanyan, Katarína Ďurčová a ďalší. Cena za jeden semester je 200 €, pri prihlásení na oba semestre môžete ušetriť 10 %.

Je možné uchádzať sa aj o štipendium s 50 – percentnou zľavou. Zámerom neziskového občianskeho združenia LINK CoWorking a Kolabo Community je podporiť týmto spôsobom ženy v znevýhodnenej finančnej situácií.

LINK CoWorking je občianske združenie, ktoré už viac ako pol dekády vytvára komunitu tvorivých, inšpiratívnych a podnikavých ľudí prostredníctvom organizovania vzdelávacích, motivačných a networkingových podujatí v Banskej Bystrici. Od roku 2018 sídli v komunitno-coworkingovom centre 365.labb.

Prihlásenie do Akadémie je možné do 24. marca 2024 a program štartuje 26. marca 2024. Pre viac informácií a registráciu navštívte prihláškový formulár alebo web https://akademiaprepodnikavezeny.sk/.

Zdroj: Filip Jánošík , Foto: ilustračné