Už tento piatok bude Športový deň v Rudlovej

SPRÁVY
1 /

Občianska rada a OZ Rudlová dedina, Spoločenstvo Rudlová – Sásová a Mesto Banská Bystrica spolu s poslancami MsZ VO č. 3  organizujú v piatok 20. mája 2022 od 16:00 hod. športovo kultúrne podujatie „Športový deň v Rudlovej“. Uskutoční sa v rudlovskom areáli K-sport Centrum (telocvičňa pri futbalovom ihrisku M. Čulena 27).

Súčasťou športovo – zábavnej časti bude aj hodinka s harmonikárom, ukážka výcviku psov pod vedením Jána Argaláša, tombola a od 18:00 hod. koncert hudobnej skupiny RockFor.

„Srdečne pozývame, malých aj veľkých milovníkov športu, zábavy, hudby a psov, na akciu do Rudlovej. Všetkých čaká bohatý program,  o dobrú náladu je postarané a verím, že vyjde aj počasie a priláka to čo najviac ľudí, prísť sa zabaviť v piatok podvečer,“  

povedal pre náš portál predseda Občianskej rady Rudlová – Sásová II.  Andrej Refka, jeden z organizátorov tohto  podujatia.

Andrej Refka

Andrej Refka

Predsedníčka Občianskej Rady Rudlová dedina Anna Krajanová ho doplnila:

„Tešíme sa na účasť, čo najväčšieho počtu ľudí zo širokého okolia, pre ktorých sme pripravili rôzne súťaže, trampolínu, hojdačky, tombolu, ukážku výcviku psov, príde aj harmonikár a pripravený je aj koncert hudobnej skupiny RockFor. Chcela by som sa aj touto cestou poďakovať Andrejovi Refkovi, predsedovi občianskej rady z hornej časti Sásovej, za jeho obetavosť, s akou pomáha pri organizovaní mnohých podujatí, nielen v Sásovej, ale aj nám v Rudlovej. Rovnako aj za jeho angažovanosť pri riešení problémov, ktoré trápia nás obyvateľov Rudlovej, Rudlovský potok, nedostatočná kanalizácia, rekonštrukcia agitačného strediska, ako aj neúnosná situácia s dopravou.“

Všetci ľudia dobrej vôle sú v piatok 20 mája 2022 popoludní vítaní na Športovom dni v Rudlovej. Dobrú zábavu priatelia!

Autor: (tom), Foto: ilustračné