Štvrtok v MC Mamina na Tatranskej bude patriť rodinám s deťmi

SPRÁVY
0 /

Občianske združenie Materské centrum mamina si na štvrtok pripravilo pre najmenších popoludnie  plné športu, zábavy a atrakcií. Deti sa môžu tešiť na rôzne súťaže, maľovanie na tvár, jazdu na poníkovi, tombolu či opekačku.

Súčasťou programu budú aj preteky lezúňov. Prihlásiť môžete svoje ratolesti prostredníctvom tejto e-mailovej adresy akcie@mcmamina.sk.

Športový deň pre rodiny s deťmi sa uskutoční už tento štvrtok 23. júna 2022 od 16:30 hod. v Komunitnej záhrade za bývalou ZŠ Tatranská. Všetci ste srdečne vítaní!

MC Mamina sídli v priestoroch bývalej ZŠ na Tatranskej 10Centrum je pre verejnosť otvorené každý pracovný deň v čase 9:00 – 12:30 a 16:00 – 19:00 (v piatky iba dopoludnia).

Tvorí programy (vzdelávacie, výchovné, relaxačné) pre matky na materskej dovolenke, ich deti prevažne do 3 rokov a rodiny. Zameriava sa na oblasť sociálnej práce. Je akousi školou rodičovstva. Zmierňuje následky sociálneho vylúčenia matiek na materskej dovolenke a po jej ukončení im pomáha plynule sa začleniť do pracovného procesu.

Autor: (tom), Foto: ilustračné