Športový areál v Kremničke bohatší o reštauráciu a penzión

SPRÁVY
4 /

Športový areál v Kremničke sa za posledné obdobia zmenil na nepoznanie. Po dobudovaní nového ihriska, tribúny pre divákov a bufetu, je už od minulého týždňa plne k dispozícii aj klubová reštaurácia a penzión.

Novučičká reštaurácia cez pracovný týždeň ponúka možnosť denného obedového menu a naraz pojme až päťdesiatku návštevníkov. Zaujímavosťou je, že ponúka aj špeciality francúzskej kuchyne. Penzión so štandardným vybavením, s dvoj a trojposteľovými izbami, má celkovú kapacitu tridsať miest.

Po športovej stránke už disponuje tento komplex aktuálne dvoma trávnatými futbalovými plochami a detským ihriskom. V tomto roku je plánované vybudovanie mini futbalového ihriska s umelou trávou.

Športový areál ŠK Kremnička je tak dnes priam ideálnym priestorom pre tréningy, alebo celé sústredenia nielen futbalových tímov. Prístupný je však všetkým.

Areál jedného z favoritov 3. ligy – stred, je mimo jeho majstrovských zápasov možné využiť na športové podujatia spojené s občerstvením a ubytovaním. Viac informácií o týchto možnostiach poskytne manažér ŠK Kremnička Vladimír Vaník na číslach 0903 529 153, 0902 929 311.

Zdroj: Portál Bystricoviny.sk je mediálnym partnerom ŠK Kremnička