Krytá plaváreň Štiavničky sa otvára pre verejnosť v pondelok 31. mája 2021

SPRÁVY
2 /

 Po dlhých mesiacoch pandémie prichádza dobrá správa pre milovníkov plávania. Krytá plaváreň Štiavničky otvára svoje brány v pondelok 31. mája 2021 v obmedzenom režime.

Dočasný režim plavárne od 31. mája

Počas celej otváracej doby plavárne bude k dispozícii 50 – metrový plavecký bazén rozdelený plaveckými dráhami na 8 plaveckých dráh. Detský bazén a parná sauna sú v prevádzke, relaxačný bazén a tobogán zostávajú mimo prevádzky, pitné fontánky musia byť vypnuté.

Aktuálne maximálna povolená kapacita pre II. stupeň ostražitosti (oranžová farba) podľa COVID automatu je 30 % kapacity prevádzky, čo v praxi pre 50 – metrový bazén (8 dráh) znamená maximálne 15 plavcov na 1 dráhu,

Počas plávania v dráhach je potrebné dodržiavať predpísaný smer plávania, pred vstupom na plaváreň sa odporúča použiť dezinfekciu na ruky a dodržiavať dostatočné vzdialenosti medzi osobami.

Otváracia doba

Aktuálne platia v plavárni nasledovné otváracie hodiny:

pondelok – piatok  07:00 – 21:00

sobota                      09:00 – 21:00

nedeľa                      11:00 – 21.00

Dušan Argaláš

Dušan Argaláš

„Upozorňujeme návštevníkov plavárne, aby sledovali a dodržiavali aktuálny harmonogram rozpisu dráh. Viac informácii nájdete na webovej stránke https://www.plavarenstiavnicky.sk,“

hovorí riaditeľ mestskej spoločnosti MBB, a.s. Dušan Argaláš.

Pri individuálnych vstupoch je dočasne pozastavená možnosť vstupu cez vydané a zakúpené bodové permanentky.

Autor: (tom), Foto: ilustračné