FOTO: Vydarené Prázdniny na ľade

SPRÁVY
0 /

Tohtoročné „Prázdniny na ľade“ sa uskutočnili v hale B na zimnom štadióne. V stredu popoludní si našli cestu na zimák stovky malých i veľkých Bystričanov.

Už tradične túto zábavnú korčuliarsku akciu zorganizovali mestskí poslanci za stranu SMER-SD počas jarných prázdnin, ktoré v Banskobystrickom kraji pripadli na prvý marcový týždeň Pre korčuliarov bolo pripravené bezplatné korčuľovanie so súťažami pre najmenších. Rušno bolo aj za mantinelom, kde sa prezúvali malí korčuliari a s niektorými aj ich rodičia, ostatní tu čakali na svoje ratolesti.

Poslanec mestského zastupiteľstva Daniel Karas o podujatí povedal:

„Prázdniny na ľade sa stali pre nás tradíciou. Toto je už štvrtý ročník a na zimák prišlo okolo 500 malých i veľkých korčuliarov. Chceme takto školákom umožniť počas jarných prázdnin si trochu zašportovať a zabaviť sa pri súťažiach. Odmenou pre deti sú sladkosti, pre všetkých občerstvenie.“

Od 16:00 hod boli na programe súťaže zručnosti na ľade pre deti a mládež, ako bola streľba puku do hokejovej bránky či korčuliarsky slalom Od 17:00 do 18:00 hod. pokračovalo verejné korčuľovanie pri hudbe. Občerstvenie a sladké odmeny pre deti mali na starosti Ľubica BuranováAndrej Refka.

Zimný štadión bol počas dvoch hodín súťaží a korčuľovania na ľade návštevníkom k dispozícii zdarma. Všetky náklady hradili mestskí poslanci Smeru.

Autor: (tom), Foto: Mirka Chabadová