Zober ´barana´ na dovolenku

ŠPORT
0 /

Obdobie leta je neodmysliteľne spojené aj s dovolenkami a tie si môžu fanúšikovia banskobystrického hokeja znovu spestriť tým, že si vezmú so sebou čokoľvek s motívom nášho klubu HC ´05.

HC ´05 iClinic Banská Bystrica už tradične spustil letnú súťaž s názvom ´Zober barana na dovolenku´. Na svojej oficiálnej klubovej internetovej stránke uvádza:

„Oblečte si šiltovku, tričko, mikinu, dres alebo čokoľvek s naším logom a urob fotku na mieste, kde práve ty tráviš leto 2019! Takéto fotky nám môžete zasielať prostredníctvom našich sociálnych sietí (Facebook a Instagram), vďaka čomu sa môžete zapojiť do našej súťaže o vecné ceny.“

Súťaž nášho trojnásobného hokejového majstrovského klubu trvá počas celého leta až do 31. augusta 2019. V septembri sa vyberú traja výhercovia. Hlasovať sa bude prostredníctvom klubovej facebookovej stránky HC 05 Banská Bystrica, kde sa vytvorí špeciálny album so súťažnými fotkami a tri s najvyšším počtom “lajkov” budú tie, ktoré následne vedenie nášho klubu odmení cenami.

„Pre všetkých troch budeme mať pripravené série podpisových kariet hráčov z uplynulej sezóny a celkového víťaza s najvyšším počtom lajkov odmeníme aj hrnčekom s podpismi šampiónov z prvej majstrovskej sezóny,“  

– uvádza sa na webe ´baranov´, pričom na facebook a instagram HC ´05 počas štyroch dní už prišlo niekoľko desiatok prvých fotiek dovolenkujúcich fanúšikov so šálmi či dresmi z rôznych kútov Slovenska a Európy.

Autor: (cb), Foto: facebook + HC ´05