Využite ponuku Marathon BB Teamu na spoločné utorkové behy v Parku pod Pamätníkom SNP

ŠPORT
1 /

Beh je úžasný spôsob, ako zlepšiť svoje psychické zdravie. Počas behu sa uvoľňujú endorfíny, tiež známe ako „hormóny šťastia“, ktoré vám spríjemnia náladu a znížia stres.

To hovorí o behu Športový klub priateľov pohybu a Banskobystrického maratónu Marathon BB Team. Pokiaľ máte záujem zabehať si s niekým v našom meste, môžete využiť aktuálnu ponuku tohto športového tímu.

Spoločné behy sú späť.  Každý utorok od 18:00 hod. budú členovia banskobystrického maratónskeho tímu v Park pod Pamätníkom SNP  pripravení zabehať si so záujemcami z radov obyvateľov mesta či jeho návštevníkov.

„V utorok môže prísť každý, kto má chuť zabehať si. Tempo je na pohodku, t. j. v číslach  kilometer za cca 6:30 minút. Takže nečakajte, obujte si tenisky a vyrazte na cestu za dobrou náladou,“

uvádza Marathon BB Team.

Ak sa pripravujete na ďalší ročník Banskobystrického maratónu, tak sa začalo odpočítavanie do termínu jeho konania, ktorým je 8. jún 2014. Zároveň prebieha registrácia na Trojkráľový večerný beh ulicami nášho mesta, ktorý sa uskutoční 6. januára 2024.

Viac informácií získate na www.marathonbbtour.com, www.trojkralovybeh.sk alebo https://www.facebook.com/marathonbbteam/.

Autor: (tom), Foto: Marathon BB Team a ilustračné