VŠC Dukla organizuje 1. mája Deň otvorených dverí, prídu aj olympijská medailisti

ŠPORT
0 /

Vojenské športové centrum Dukla Banská Bystrica už tradične pozýva širokú verejnosť na Deň otvorených dverí. Aj tento rok sa koná prvého mája a chýbať na ňom nebudú vrcholoví športovci tohto nášho armádneho centra. Najväčším ťahákom bude alpská lyžiarka Petra Vlhová. K nej sa pripoja aj ďalší dvaja olympijskí medailisti, vodní slalomári Michal Martikán a Jakub Grigar. Chýbať nebude ani bohatý športovo – spoločenský a hudobný program.

Tohtoročný deň otvorených dverí VŠC DUKLA sa uskutoční v stredu 1. Mája počas dopoludnia od 9.00 do 12:00 hodiny na štadióne SNP v Banskej Bystrici na Štiavničkách. Pre športovú verejnosť, fanúšikov a mládež sme pripravili organizátori veľa prekvapení a zaujímavý program.

„Tradične si môžu všetci vyskúšať rôzne ukážky športov za asistencie našich športovcov a trénerov. Po absolvovaní stanovíšť majú účastníci možnosť vymeniť svoj kredit za reklamné predmety Ministerstva obrany SR a VŠC Dukla. V programe vystúpi Vojenská hudba Banská Bystrica. Vojenská polícia predvedie dynamické a statické ukážky a verejnosť uvidí aj atraktívny zoskok parašutistov.“

– avizuje na svojom oficiálnom webe organizátor podujatia VŠC Dukla.

Na záver podujatia nebude chýbať už tradičná autogramiáda športovcov tohto vojenského športového centra aj s olympijskými medailistami Petrou Vlhovou, Jakubom GrigaromMichalom Martikánom.

Vstup na Deň otvorených dverí VŠC Dukla  bude voľný cez “Bránu borcov“ oproti Športovej hale DUKLA.

Autor: (cb), Foto: fb a web VŠC Dukla