VIDEO: Thajboxer Vlado Moravčík v rozhovore pre Fighter.cz

ŠPORT
0 /

Svetový šampión v thajskom boxe Vladimír Dracula Moravčík z Banskej Bystrice bude v apríli obhajovať titul Enfusion v Žiline  potom ho čaká príprava na septembrový súboj v klietke v Bratislave pod hlavičkou organizácie Oktagon MMA s Igorom Danišom.

Vo svojej doterajšej bohatej športovej kariére thajboxera má Vladimír Dracula Moravčík na svojom  konte 92 profesionálnych zápasov, z toho 82 výhier (31 KO), 2 remízy a 8 prehier. Bol  6 x svetový, 2 x interkontinentálny a 3 x európsky šampión rôznych prestížnych asociácií.

dracula1

Okrem športového zápasenia v ringu sa Vlado angažuje aj ako tréner vo vlastnom Dracula Gyme v priestoroch banskobystrickej Šport Zóny. Bol aj jedným z ambasádorov Európskeho mesta športu 2017 v Banskej Bystrici. Je prezidentom Slovenskej MuayThai asociácie (SMTA) a jedným z iniciátorov projektu výučby thajského boxu na Strednej športovej škole v Banskej Bystrici.

dracula5

K septembrovej výzve boxovať v klietke Moravčík pre náš portál povedal:

„Doposiaľ neprišla adekvátna ponuka na zápas v thajskom boxe, tak som prijal výzvu pod pravidlami MMA. Ide o súboj v organizácii OKTAGON v septembri na zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave, kde to bude jeden z hlavných zápasov večera.“

dracula-vs-danis

Vlado Moravčík aj v tejto súvislosti aktuálne poskytol exkluzívny video rozhovor českému časopisu Bojová umění – Fighter´s magazín, ktorý Vám prinášame v plnom znení:

 

Autor: (tom), Foto: ilustračné, video Fighter.cz