FOTO: Vydarený Detský športový deň v Šport Zóne

ŠPORT
1 /

V utorok popoludní vítala Šport Zóna v Rudlovej – Sásovej desiatky detí a ich rodičov. Konal sa tu Detský športový deň s Vladom „Draculom“ Moravčíkom, jeho manažérom  Vladimírom Piperekom a trénermi.

Deti si mohli vyskúšať si rôzne športové disciplíny, v ktorých súťažili o hodnotné ceny. Od svetového  thajboxera Vlada „Draculu“ Moravčika mohli nakuknúť do sveta boxingu. Vladimír Piperek zasa deťom prezradil niečo zo zákulisia prípravy a tréningov svojho úspešného zverenca.  Pre mnohých je náš „Dracula“ veľkým športovým vzorom.

„Bolo to pilotné podujatie, v ktorom by sme chceli pravidelne pokračovať. Cieľom tejto aktivity je vytvárať v deťoch pozitívny vzťah k športu a zdravému životnému štýlu. Šport zároveň deti učí zdravej súťaživosti, rešpektu a pokore, dodáva mu potrebné sebavedomie,“

povedal Moravčíkov manažér aj celej Šport Zóny Vladimír Piperek.

Všetky deti dostali hodnotné darčeky od spoločnosti Twinzz, občerstvenie a poukážku na bezplatný jednorazový vstup do Šport Zóny.

Vlado „Dracula“ Moravčík uviedol:

„Som veľmi rád, že do Šport Zóny prišli v utorok deti aj s rodičmi. Verím, že sa im u nás páčilo a najmä mali šarvanci, ktorí nakukli do tajov thajského boxu, si odniesli domov nielen darček, ale niečo sa na nich nalepilo a budú skúšať športovať. Budem rád, keď tp bude thajský box, ktorý trénujem deti vo svojom klube, ale bo jednoducho začnú športovať.“

Moderné  športovo – tréningové centrum Šport Zóna a Dracula Gym na najväčšom banskobystrickom sídlisku Rudlová – Sásová sa otváralo pred vyše rokom. Odvtedy slúži nielen thajboxerom rôznych vekových skupín, ale aj všetkým, ktorí si chcú zatrénovať so skúsenými trénermi po boku úspešných športovcov.

Autor: (tom) , Foto: Šport Zóna