FOTO: Skvelé úvodné podujatie Dracula Fight Night v Banskej Bystrici

ŠPORT
1 /

Túto sobotu 5. októbra 2019 sa v Športovej hale Štiavničky Banská Bystrica konalo úvodné podujatie Dracula Fight Night, ktoré organizoval Vladimír „Dracula“ Moravčík s Vladimírom Piperekom. Podľa ohlasov divákov aj samotných zápasníkov sa podarila dobrá vec.

V úlohe promotéra a organizátora  galavečera bojových športov DFN sa predstavil Vladimír „Dracula Moravčík“, ktorého manželke  sa v predvečer podujatia narodil druhý syn Adam:

„Som šťastný, že máme druhého syna  Adamka a s manželkou sú v poriadku. Zároveň ma teší vydarený úvodný galavečer Dracula Fight Night vo vypredanej hale. Atmosféra  gradovala od zápasu k zápasu, k čomu okrem parádnych výkonov zápasníkov prispel aj skvelý moderátor podujatia Marek Polomský. Všetkých pozývam na pokračovanie DFN 29. februára 2020.“

Na zhodnotenie úvodného podujatia DFN sme sa opýtali Vladimíra Pipereka, manažéra viacerých športových projektov.

„Musím priznať, že úvodné podujatie DFN predčilo naše očakávania napriek tomu, že sme mali smelé plány. Plná hala, skvelá atmosféra a vynikajúce zápasy boli dostatočným zadosťučinením za niekoľkomesačnú náročnú prípravu tohto galavečera. Prvotnou myšlienkou bolo zorganizovať kvalitné športové podujatie hlavne pre domácich zápasníkov z nášho Dracula Gymu. Spolu s predzápasmi sa v každom z 15 zápasoch predstavil domáci banskobystrický zápasník, z toho bolo 13 ich bolo z nášho klubu. V hľadisku bolo vidno rôzne vekové kategórie, páry i rodičov s deťmi. Bola to proste skvelá show.“

Počas úvodného DFN oficiálne ukončil svoju zápasnícku kariéru Ján “Panda” Mazúr. Dosiahol mnoho významných športových úspechov a významne sa pričinil o rozvoj a propagáciu bojových športov na Slovensku. Patrí mu veľké DAKUJEME!

„S Vladom Moravčíkom sa nám podarilo poskladať veľmi vyrovnanú fight card (zloženie zápasov), o čom svedčí len jedno predčasné ukončenie, aj to v zápase pod pravidlami MMA.  Organizačne sme to zvládli tak, že podujatie nemalo žiadne časové prestoje, všetko išlo podľa vopred naplánovaného scenára. Okrem množstva pozitívnych reakcií od divákov ma teší aj spokojnosť zápasníkov a ich tímov so servisom a starostlivosťou, ktorú sme im poskytli. Týmto by sme sa chceli poďakovať hlavne divákom, ktorí vytvorili nezabudnuteľnú atmosféru, športovcom za skvelé výkony, celému organizačnému tímu za profesionálne odvedenú prácu. Samozrejme ďakujeme aj všetkým sponzorom a partnerom, bez ktorých by sme DFN nedokázali zorganizovať na takejto úrovni,“

dodal Piperek.

Organizátori DFN si doprajú krátky oddych. Úspešný úvodný galavečer ich správne naštartoval, takže onedlho začnú pracovať na ďalšom pokračovaní DFN 2, ktoré sa v Banskej Bystrici uskutoční 29. februára 2020.

DFN aj s Dracula Gymom môžete naďalej sledovať na sociálnych sieťach Facebooku a Instagrame alebo You Tube Dracula Fight Night.

Autor: (dem) , Foto: DFN Peter Dzurjanin