COMBAT FIGHT NIGHT v Banskej Bystrici s Vladom ´Terminátorom´ Konským

ŠPORT
0 /

Už o necelý týždeň, presne v piatok 21.júna, sa na zimnom štadióne v Banskej Bystrici môžete tešiť na poriadnu dávku adrenalínu. Čaká nás tam galavečer bojových športov. Hlavným súbojom bude duel nášho Bystričana Vlada Konského s Paľom Garajom.

COMBAT FIGHT NIGHT v spolupráci so Slovenským zväzom kickboxu a pod hlavičkou najväčšej svetovej organizácie v kickboxe WAKO PRO prináša pre priaznivcov jedinečný galavečer bojových športov, na ktorom sa uskutoční titulový zápas o profesionálneho majstra Slovenka v disciplíne K-1 do 75 kg.

Na tomto podujatí medzinárodného charakteru sa okrem borcov zo Slovenska predstavia aj zahraniční športovci z Poľska a Ukrajiny. Do ringu nastúpia aj zástupkyne nežnejšieho pohlavia. Priaznivci bojových športov sa môžu tešiť aj na zápasy v štýle MMA, MUAY THAI a BOX. Na banskobystrickom zimnom štadióne vystúpia aj známi raperi ČIS T a MIŠO BIELY. Tešiť sa môžete aj na Joža Pročka, ktorý bude moderovať celý večer.

Hlavnými protagonistami titulového zápasu budú v súčasnej dobe najúspešnejší bojovníci v tejto kategórii, obaja reprezentanti Slovenskej republiky Vlado Konský /ŠKP B. Bystrica/ a Paľo Garaj /PAGA GYM Štrba/, ktorí sú niekoľko násobnými držiteľmi medzinárodných ocenení.

Vlado Konský je držiteľom už niekoľkých svetových titulov a tentoraz má možnosť získať prestížny opasok na domácej pôde s podporou domácich fanúšikov, ktorí vedia vytvoriť neopakovateľnú športovú kulisu a povzbudiť svojich favoritov. Vlado nám aktuálne napísal zo sústredenia v Srbsku:

„Tohto roku sa na súťaže pripravujem s finančnou podporou Mesta Banská Bystrica. Vážim si každú podporu a o to viac sa budem snažiť, aby som si zachoval priazeň Banskobystričanov do budúcna a aby opasok majstra Slovenska ostal v Banskej Bystrici. Akcia je na zimáku a hokejisti tu obhájili slovenský titul už tretíkrát. Verím, že aj toto prostredie mi prinesie pohodu v zápase. Určite sa príďte pozrieť, neoľutujete.“

Opýtali sme sa i prezidenta SZKB Petra Onuščáka, čím je tento zápas výnimočný:

„Tento zápas je výnimočný tým, že sa v ňom stretnú športovci, či už je to Vlado Konský alebo Paľo Garaj, ktorí sú na bojovej scéne dlho. Obaja sú skúsení. Po druhé sú to pretekári, ktorí v posledných rokoch sa vždy stretávajú vo finále majstrovstiev Slovenska alebo aj na jednotlivých turnajoch vo váhovej kategórii do 75kg. Tento súboj je výnimočný i tým, že ide o profesionálny zápas. To znamená, že netrvá 3x2minúty ale 4x3minúty. A po ďalšie, samozrejme pôjde o zápas bez chráničov, kde tvrdosť a odolnosť bude mať rozhodujúcu úlohu.“

Priaznivci bojových športov sa teda rozhodne majú na čo tešiť. Vstupenky na podujatie sú stále dostupné na: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/combat-fight-night-2019-2019-06-21/

Autor: (bk), Foto: CFN + kk