Barani pokrstili tréningové dresy, oslavujeme 100 rokov hokeja v meste

ŠPORT
0 /

Banskobystrickí hokejisti od pondelka trénujú na ľade v Brezne, kde aj odohrajú v piatok prvý prípravný zápas. Pochváliť sa môžu novými tréningovými dresmi. Viazané sú k storočnici hokeja v meste Banská Bystrica.

Tréningové dresy sú v troch farbách s logom znázorňujúcim číslo 100. Pod ním nechýba baran, ktorý je ohraničený rokmi 1922 – 2022. Podľa reakcií fanúšikov sa tieto dresy ujali a páčia sa všetkým.

HC ´05 Banská Bystrica predstavil výročné logo k storočnici hokeja v Banskej Bystrici v atraktívnom videu. Dozviete sa v ňom aj to, kedy došlo k zastrešeniu zimného štadióna, v histórii môžete zhliadnuť všetky predchádzajúce názvy klubu i logá a nezabudlo sa ani na najväčšie okamihy pri zisku troch majstrovských trofejí v rade.

VIDEOTU

 

Už v piatok o 17.00 hodine odohrajú naši banskobystrickí ´barani´ prvý prípravný zápas proti svojej farme HK Brezno. Lístky na toto stretnutie v meste Brezno sa budú dať zakúpiť cez Ticketportal alebo hodinu pred zápasom, teda v piatok od 16:00, priamo na breznianskom zimnom štadióne. Dospelí zaplatia 5 eur, deti od 6 do 15 rokov, dôchodcovia a ZŤP tri eurá. Deti do 6 rokov majú vstup zdarma. Novinkou je zlosovateľný bulletin. V rámci predaja vstupeniek na zápase HK Brezno – HC ’05 Banská Bystrica sa budú predávať aj „novinky“ HK Brezno. Cena jedného výtlačku je 1€, ktoré poputuje na podporu hokeja v Brezne. Každý výtlačok slúži ako tombolový lístok.

Autor: (bl), Foto: fb HC´05