Príjemný Deň matiek môžete stráviť aj v Stredoslovenskom múzeu

KULTÚRA
0 /

Potešte svoje mamičky a babičky. Strávte s nimi príjemné nedeľné popoludnie v expozíciách Stredoslovenského múzea. Pri príležitosti Dňa matiek majú mamy a staré mamy v sprievode svojich detí a vnúčat vstup do múzea grátis!

Ponuka SSM bude aj v nedeľu 13. mája pestrá

PR manažérka SSM Gabriela Benčová hovorí:

„Pevne veríme, že nebudete mať problém si vybrať z našej pestrej programovej ponuky, prijmete naše pozvanie a Deň matiek oslávite nielen pred bránami múzea, ale aj za nimi.“

Thurzovom dome si môžu maminky so svojimi ratolesťami vyrobiť nezabudnuteľný darček pri príležitosti Dňa matiek na tvorivej dielni s Jakubom alebo spoznať krásu baníckej a roľníckej čipy na výstave Trpezlivosť čipky prináša či odhaliť tajomstvá nástenných malieb vo vzácnej Zelenej sieni  (počas otváracích hodín od 13:00 do 17.00 hod.). 

Tihányiovský kaštieľ v Radvani ponúka okrem interaktívnej výstavy Unesie Zem naše kroky?, stálej expozície venovanej prírode stredného Slovenska aj tvorivú dielňu s názvom Na výprave za koralovými útesmi s Csabom (počas otváracích hodín od 9:00 do 12:00, od 13:00 do 17:00 hod.).

kalendar ssm

Zdroj: Gabriela Benčová, Foto: ilustračné