MDD v Rudlovej – Sásovej bude v nedeľu pod oporným múrom na Rudohorskej

KULTÚRA
1 /

V nedeľu 3. júna od 15:30 hod., ožije najväčšie banskobystrické sídlisko Rudlová – Sásová, zabávajúcimi sa deťmi. Na ihriskách pod oporným múrom na Rudohorskej ulici, sa už tradične  zídu malí i veľkí, aby spoločne oslávili MDD.

Organizátori a partneri podujatia, ktorými sú Mesto Banská Bystrica, Nezávislá občianska iniciatíva Náš domov Sásová, Saleziáni don Bosca, združenia Domka a Laura, Spoločenstvo a Občianska rada Rudlová – Sásová, v spolupráci s poslancami volebného obvodu č. 3, opäť pripravili pre deti aj s ich rodičmi a starými rodičmi zaujímavý program.

„Spolu s ostatnými organizátormi, sme sa snažili pripraviť pre deti pestrý program.  Verím, že nám vyjde aj počasie a na ihriskách pod oporným múrom sa opäť zabaví, čo najviac malých i veľkých obyvateľov nielen z Rudlovej a Sásovej.“  

povedal pre náš portál podpredseda Občianskej rady Rudlová – Sásová  II. Andrej Refka, ktorý sa na organizovaní Dňa detí v Rudlovej – Sásovej, podieľa už od roku 2007.

Pre návštevníkov bude pripravená cukrová vata, kofola, sladkosti, skákací hrad,  stanovištia so súťažami, kultúrne vystúpenia, trampolína a ďalšie atrakcie.

K pozvaniu pre Bystričanov sa pripojil aj dlhoročný poslanec za Rudlovú – Sásovú Michal Škantár:

„My poslanci podporujeme všetky akcie občianskych rád a združení na našom najväčšom banskobystrickom sídlisku a Medzinárodný deň detí je jednou z nich. Snažím byť stálym účastníkom tohto milého podujatia pre deti s rodičmi a starými rodičmi, ktoré je otvorené pre všetkých Bystričanov. Odmenou je vždy dobrá zábava a skvelá nálada.“

Ak chcete so svojimi deťmi stráviť príjemné nedeľné popoludnie, príďte v nedeľu o 15:30 hod. na ihriská pod oporným múrom na Rudohorskej ulici. Bude to pre všetkých príjemný zážitok.

MDD2018

Zdroj: (ref), Foto: Mirka Chabadová ilustr.