FOTO: Detský divadelný súbor Radvanské Hviezdy zahviezdil úspešným divadelným predstavením

KULTÚRA
0 /

Základná a materská škola Radvanská 1 v Banskej Bystrici ponúka tím kvalitných a neustále sa rozvíjajúcich učiteľov, ako aj zlepšujúce sa prostredie školských priestorov.

Škola má pestrú ponuku krúžkovej činnosti, kde žiaci môžu zmysluplne tráviť voľný čas v odpoludňajších hodinách v tvorivej, športovej, umeleckej, jazykovej či vedeckej oblasti.

Na škole pôsobí  detský folklórny súbor Radvanček, hudobno – tvorivá dielňa Spievankovo či detský divadelný súbor Radvanské hviezdy, ktoré každoročne pripravujú  vystúpenia pre žiakov a verejnosť

Uplynulú nedeľu hviezdili žiaci z dramatického krúžku Radvanské HVIEZDY zo ZŠ a MŠ Radvanská 1 pod vedením pani učiteľky Kataríny Matulovej. Na programe bola slávnostná premiéra predstavenia Popoluška z medovníkového domčeka a Harlekýn, ktorá sa uskutočnila v dome Evanjelického spolku na Hornej ulici.

„Naplnená sála bola plná pozitívnej energie a vynikajúcej nálady. Divadielko – Popoluška z medovníkového domčeka a muzikál – Harlekýn ukázali všetkým divákom, aké úžasné talenty v sebe malí veľkí herci v sebe skrývajú,“

charakterizovala premiérové predstavenie svojich žiakov Katarína Matulová.

Z úspešnej premiéry školského divadelného súboru Radvanské Hviezdy vám prinášame bohatú fotogalériu.

Zdroj: Katarína Matulová a (tom) , Foto: ilustračné