Banskobystrický Klub 77 sa neoficiálne lúči koncertom deň po Vianociach

KULTÚRA
0 /

Pred niekoľkými dňami sa na sociálnych sieťach objavila správa o poslednom koncerte v banskobystrickom hudobnom Klube 77 na Hornej 54. Podujatie je štvrtým pokračovaním akcie s kontroverzným názvom “Povianočná skupinová samovražda alkoholom” a bude sa konať v nedeľu 25. decembra 2022. Vystúpi na ňom trojica kapiel, ktorá v klube pred 16 rokmi začínala: Unisex, Christmas #bezpokory a Chudáci.

Koncerty, ale aj jedinečná Blind disco

Spolumajiteľ Klubu 77 Marek Štrajánek komentoval informácie o poslednom koncerte  slovami:

Kolujú rôzne fámy o tom, že sa Klub 77 po šestnástich rokoch zatvára a končí. Je to zahmlené, tajomné a tak to má byť. Klub je na tom rovnako, ako my všetci – nikto s istotou nevie povedať, či sa ráno zobudí do nového dňa. Takže si pred príchodom treba poriadne namastiť žalúdky a vypijeme celý bar!

Okrem trojice kapiel bude podujatie pokračovať netradičnou párty, na ktorej budú vystupujúci v pozícii DJ púšťať svoju obľúbenú hudbu.

„Zahrať koncert nám niekedy nestačí a párty pokračuje do rána v znamení Gorillaz, Prodigy, Chiki liki tu-a, Rage against the machine a Nirvany. Nech je nám do tanca, ale aj do skoku, ideálne z pódia rovno do ľudí,”

teší sa jeden z účinkujúcich Filip Jánošík Lehotský.

Unisex

Unisex

Harmonogram podujatia

20:00 otvorenie klubu

21:00 Unisex / Sexy Papučky

22:00 Chudáci / Púvodní Chléf

23:00 Christmas / #bezpokory

00:00 Blind Disco

04:20 Koniec

Organizátori pozývajú fanúšikov klubu, ale aj ostatných, ktorí sa chcú po Vianociach zabaviť, aby sa 25. decembra prišli rozlúčiť s klubom vo veľkom štýle:

„Je to citlivý dátum, ale napriek (alebo vďaka) rodinným povinnostiam sa tu pravidelne stretnú aj všetci Bystričania, ktorí sú cez rok v Bratislavách, Brnách a Prahách, preto je to vždy príjemné stretnutie.”

Pre viac informácií a odber noviniek o podujatí kliknite na “Zúčastním sa” na tejto facebookovej udalosti:  https://www.facebook.com/events/706161634257091/

Zdroj: Filip Jánošík Lehotský , Foto: Klub 77 a ilustračné