Nedeľný Čaj o piatej v Robotníckom dome

KULTÚRA
0 /

Mesto Banská Bystrica pokračuje v tradícii nedeľných tanečných zábav pre svojich občanov. Po vlaňajšej úspešnej sérii letných tanečných podujatí v Mestskom parku na Tajovského ulici sa  Banskobystričania môžu v tomto roku tešiť z ďalšieho Čaju o piatej v Robotníckom dome.

V nedeľu 29. apríla 2018 o piatej podvečer  sa priestory Robotníckeho domu opäť premenia na tančiareň.  Vedúca referátu Robotnícky dom z oddelenia  kultúry MsÚ Lýdia Baranová hovorí:

„V minulosti sa Banskobystričania zabávali v kaviarňach i kultúrnych domoch. Na tieto zábavy si však spomínajú už len skôr narodení obyvatelia mesta. V Robotníckom dome môžu objaviť čaro minulosti pri dobrom čaji a obnovenej tradícii tanečných zábav všetky vekové kategórie.“

Túto nedeľu pri Čaji o piatej sa o dobrú zábavu hostí postará kapela Františka Škodu.

Banskobystrická samospráva chce v organizovaní hudobno – tanečných zábav pri čaji pokračovať aj naďalej. Pokiaľ to počasie dovolí, k dispozícii je Mestský park pri altánku, inokedy to môže byť Robotnícky dom.

V každom prípade sa jedná o sympatickú aktivitu mesta, ktorá sa teší záujmu mnohých Bystričanov, hlavne tým skôr narodeným.

 

plagat caj o piatej

Autor: (tom), Foto: Mirka Chabadová