Do Nového roka so zamračenou oblohou

Počasie
0 /

Na prelome rokov čaká Bystričanov veľká oblačnosť s dažďovými prehánkami. Koncom prvého novoročného týždňa sa trochu vyčasí.

nedeľu na Silvestra bude zamračené s dažďovými prehánkami. Denná teplota sa bude pohybovať na úrovni 2 °C, v noci klesne na – 2 °C. Meteorológovia upozorňujú na vytváranie poľadovice, preto si najmä vodiči musia na cestách dávať pozor, chodci zasa na chodníkoch.

V pondelok na Nový rok bude v našom meste zamračené s dažďom a hmlou. Teplota počas dňa vystúpi na 1 °C, v noci klesne na 0 °C.

utorok by malo byť tiež zamračené s dažďovými prehánkami. Maximálna denná teplota vystúpi na 2 °C, v noci bude na úrovni  – 2 °C.

stredu bude nad Bystricou stále zamračené so snežením. Ortuť teplomera sa cez deň dostane na  1 °C, v noci klesne na – 2 °C.

Vo štvrtok nás čaká veľká oblačnosť s prehánkami. Počas dňa bude 2 °C, v noci okolo – 1 °C.

piatok bude polooblačno. Teplota cez deň sa dostane na 2 °C, v noci sa ustáli na -2 °C.

V Banskej Bystrici sa cez víkend bude vyčasí.  V sobotu  na Troch kráľov bude slnečno  s dennou teplotou na úrovni 2 °C, v noci klesne na -2 °C. V nedeľu  nás čaká polooblačný deň s teplotou na úrovni  3 °C, v noci klesne k -1 °C.

Prvý týždeň roka 2018 bude premenlivý. Užijeme si oblakov, prehánok i trochu slnka. Ešte pokračujú zimné prázdniny, tak si to užime.

 

Zdroj: SHMÚ, Foto: Mirka Chabadová ilustr.