Mestské vily nad Bystricou

SPRÁVY
0 /

Málokto by čakal, že si niekto vyberie pre prezentáciu svojho projektu práve Pamätník SNP. Neštandardné priestory vo večernom nasvietení v spojení s džezovou hudbou v podaní Nothing but swing aj s Petrom Kolárikom  vytvorili ako ináč neštandardný zážitok.

Keď si k tomu pridáte neočakávané mnohoprstohubky šefkuchára Petra Kulhányho, „reggiano“ syr Maťa Hiadlovského a krtíšske biovíno z bezodných fliaš Jána Kojnoka asi tušíte, že škodou je, bo ste tam neboli.

A my,  organizátori, ďakujeme všetkým za žičlivú atmosféru.

Slávnostná prezentácia uviedla na trh s bývaním novú možnosť rezortného bývania v mestských vilách nad Bystricou. Koncept rezortu nie je nový, ale v našom meste málo využívaný. Dnes nie je problém nájsť skvelý byt, len horšie je to už z jeho umiestnením v rámci bytového domu, alebo aj širšieho okolia.

Preto realitní agenti považujú za tri najdôležitejšie veci pri kúpe bytu lokalitu, lokalitu a ešte raz lokalitu. A lokalita to nie sú len výhľady, dostupnosť, prostredie, hlučnosť, znečistenie, ale aj pekná, plne funkčná architektúra a hlavne dobré medziľudské vzťahy, pohodlie a bezpečnosť rezidentov. Preto rezort ako forma malej prímestskej štvrte s malým počtom bytov v nízkej zástavbe bez premotivovaného zásahu do naturelu prírodného prostredia. Jednoduché a logické.

7272m2  /  4vily  /  27bytov /  54parkovacích miest

Nechceme vytvárať dojem nadštandardu, vysokého štandardu alebo najvyššieho nadštandardu. Štandard je len jeden.  A my ponúkame štandard dôstojného bývania.

Chápeme, že naša ponuka nie je pre každého, a tak je to správne. Všehochuť pre všetkých a pre každého a pre mladých a pre starých a pre rodiny a pre singles  a pre chudobných a pre bohatých, to nevieme.  Preto limitovaná séria, v ktorej sme stavili na komornosť, komunitnosť a komfort bývania pre ľudí v živote už pokročilých.

Na niektoré veci treba v živote dozrieť, my sme len šťastní, že dozrel náš čas a konečne Vám môžeme predstaviť mestské vily nad Bystricou, tak nech sa páči, rezort Quartetto v lokalite Borovicový háj v Sásovej.

Miroslav Sylvestr, riaditeľ projektu

Viac informácií, vizualizácií ako aj ceny môžete nájsť na internetových stránkach www.quartetto.sk alebo na www.facebook.com/quartettobb.

Zdroj: www.quartetto.sk