Úspešný plavecký oddiel UMB Banská Bystrica hľadá nové talenty

ŠPORT
0 /

Členovia Plaveckého oddielu Klubu telesnej výchovy Univerzity Mateja Bela (KTV UMB) Banská Bystrica nie sú v bazéne žiadnymi nováčikmi. Tento ambiciózny plavecký oddiel dlhé roky vychováva špičkových slovenských plavcov, ktorí od mládežníckych kategórií dosahujú výborné výsledky nielen v domácich ale aj v zahraničných bazénoch. Vo všetkých vekových kategóriách vyplávali už množstvo medailí. Aby sa z banskobystrického plávania nevytratila kvalita, musí sa tento plavecký klub náležite starať aj o svoju budúcnosť, preto hľadá nové talenty plávania.

Aj vaše dieťa sa môže stať úspešným športovcom v jednom z telesne najkomplexnejších športov. Výrazne sa zdokonaliť v plávaní, alebo postupne to dotiahnuť aj na popredné umiestnenia na stupňoch víťazov.

Práve tento plavecký oddiel ponúka deťom, ktoré majú predpoklady dobre plávať výber do prípravky plávania, ktorý je určený pre všetky deti ročníkov narodenia 2003 a mladšie.

Podmienkou je zaplávanie 25 metrov aspoň jedným plaveckým spôsobom. Výber bude prebiehať od utorka 3. septembra do štvrtku 5. septembra 2013. Zraz záujemcov bude v stanovených dňoch vždy o 18:00 hod. vo vestibule krytej plavárne Štiavničky. Každé dieťa si so sebou prinesie plavky, plaveckú čiapku a uterák. Tréningy sa budú uskutočňovať 2 x týždenne v utorok a vo štvrtok počas 3 mesiacov. Po absolvovaní kurzu bude možné pokračovať v ďalšej športovej príprave.

Prípadné ďalšie informácie získate na telefónnom čísle 0903 504 713. Niečo viac o klube aj na stránke www.poumb.sk.

Zdroj: PO UMB BB