Sásovčania Špeker & Boco majú pre Banskú Bystricu nový videoklip

KULTÚRA
0 /

Banskobystrická dvojka Špeker Fajnšmeker a Boco Benjamen znamená svieži vietor na slovenskej hudobnej scéne. Obaja sú reprezentantmi najväčšieho banskobystrického sídliska Sásová.

Hudobní odborníci o nich hovoria, že rýmy sypú z rukáva jedna radosť a ich flow je nezameniteľný. Najnovšie Špeker & Boco majú pre svojich fanúšikov  nový videoklip O nič nejde. Ten má na starosti PrixFilm. Hudbu uvaril Ear 2 The Beat, nahrávalo sa v Dobrosláv Studio, kde to obstaral Menfo.

Bystričania Špeker FajnšmekerBoco Benjamen  prešli vlani pod label  Gramo Rokkaz, ktoré existuje od roku 2007. Prelom rokov 2015 a 2016 znamenal pre toto nezávislé slovenské hudobné vydavateľstvo sumarizovanie uplynulého obdobia.

To vyústilo do personálnych zmien. Gramo Rokkaz opustil jeden zo zakladajúcich členov DJ Miko a tiež dvaja rapperi Špeker a Boco z Banskej Bystrice. Práve do nich vkladal label veľké nádeje. Dôvodom boli nenaplnené očakávania z hľadiska množstva tvorby.

Bystričania sa po dohode s chalanmi z Gramo Rokkaz rozhodli ísť vlastnou cestou.Odchovanci starej školy sa vracajú späť ku svojim koreňom novým klipom„O nič nejde“.Opäť útočia na nás svojim nekompromisným textom a klasickými beatmi v kolíske slovenského boom bapu – v Banskej Bystrici.

Autor: (dem), Foto: FB Špeker&Boco