Polícia je na stope vlamača do pivníc v Rudlovej – Sásovej, pomôžte ho stotožniť

Krimi
2 /

Oyvateľov najväčšieho banskobystrického sídlisk Rudlová – Sásová znepokojili časté vlámania do pivníc obytných blokov a miznitie uskaldnených vecí. Policajti sú už na stope páchateľa

Polícia v Banskej Bystrici 6. februára 2019 začala trestné stíhanie vo veci zločinu krádeže a prečinu porušovania domovej slobody. Hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici Mária Faltániová k tomu uviedla:

„V presne nezistenom čase sa páchateľ vlámal do pivníc v bytových domoch na Kráľovohoľskej a Rudohorskej ulici v Banskej Bystrici. Okrem iných vecí páchateľ ukradol z pivníc aj lyže. Na Rudohoreskej ulici  zachytila kamera podozrivú osobu, ktorá má cez ľavé plece prevesený čierny vak na lyže s nápisom Blizzard.“

Zobraziť ukážku prílohy Molekula Pikart.avi

Podozrivá osoba má oblečenú tmavú bundu s kapucňou bledej farby, šedú čiapku a modré rifle. Ide o muža vo veku 30 až 40 rokov, je chudšej postavy, vysoký 180 až 190 cm.

Zobraziť ukážku prílohy IP kamera Herna37.avi

V súvislosti s vyšetrovaním tejto trestnej činnosti polícia žiada občanov, ktorí 5. 2. 2019 v čase okolo 9:00 hod. videli na Rudohorskej ulici tohto podozrivého muža alebo majú o ňom akékoľvek informácie, aby sa ozvali na t. č. 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare PZ alebo prostredníctvom facebookovej stránky Policajného zboru a pomohli  trestné skutky vlamača objasniť.

2

Zdroj: KR PZ BB, Foto: policajné