Najnovšie marcové filmy v banskobystrickom multikine CINEMAX BB

Kino
0 /

Jar prichádza aj do bystrického CINEMAX BB v Europe. Prinášame Vám ponuku najnovších filmov od 15. marca 2018.

Backstage  od 15. 3. 2018

Spoločne so svojou tanečnou skupinou West Coast Crew snívajú o lepšej tanečnej budúcnosti a bohatstve. Najviac húževnatý je Buddy, ktorý je pre výhru schopný obetovať takmer všetko, aj lásku… a práve vtedy na scénu prichádza citlivý Hugo, u ktorého hľadá útechu a pochopenie sklamaná Mary…

Pri tanečnom súboji si ich všimne uznávaný producent a pozve ich na casting do tanečnej súťaže, ktorá by im otvorila dvere do sveta šoubiznisu. Aby si splnili svoj sen o úspechu a bohatstve, musia čeliť rôznym tvrdým prekážkam, kde sú ich vzájomné vzťahy a charaktery podrobené veľmi tvrdej skúške. Postupne sa stávajú miláčikom publika a producent pre väčšiu sledovanosť vyťahuje na verejnosť ich neľahké životné osudy a skutočnosti, ktoré môžu poriadne naštrbiť ich dlhoročné priateľstvo…

S námetom pre jedinečný novodobý tanečný film pre mladých prišiel známy slovenský režisér, scenárista a textár, Dušan Rapoš (Fontána pre Zuzanu 1 – 3), ktorého sa režijne chopila Andrea Sedláčková (Fair Play, Musím ťe svést, Oběti a vrazi). Backstage je zároveň prvým filmom, v ktorom si zahrali jednotliví tanečníci úspešnej a známej slovenskej tanečnej skupiny The Pastels (jednu z hlavných postáv „Buddyho“ stvárňuje tanečník Tony Porucha) pod vedením choreografa Miňa Kereša a ich ženský protipól Ladylicious.

Okrem tanečníkov sa vo filme v hlavných úlohách predstavia mladí talentovaní herci Mária Havranová (seriály: Oteckovia, Panelák, Pod povrchom) a Ondrej Hraška (Johankino tajomstvo, Láska na vlásku, Nedodržaný sľub). Andrea Sedláčková spolu s producenti stavili na istotu a po spolupráci na filme Fair Play obsadili do vedľajších úloh Romana Luknára a Judit Bárdos.

Cesta za kráľom trollov od 15. 3. 2018

Espen ako najmladší z troch synov chudobného farmára,  je doma bitý a šikanovaný lebo nerobí nič užitočné, len chodí po lesoch s hlavou v oblakoch a chytá lelkov. Jeho jedinou úlohou, ktorú mu doma zverili, je udržiavať v kachliach oheň, aby nevyhasol. Je náhoda, že práve on v lese stretne princeznú Kristin, ktorá je na úteku zo svojho rodného hradu.

Kristin je poriadne tvrdohlavá, neverí na staré historky o Kráľovi trollov, ktorý má zálusk na princezné, a hlavne si ani náhodou nechce vziať namysleného princa Frederika, ktorého jej vybral otec. Deň pred svojimi osemnástimi narodeninami dáva radšej prednosť ceste do neznáma. Bohužiaľ onedlho po stretnutí s Espenom zistí, že historky o trolloch sú pravdivé.Medzitým sa nič netušiacemu Espenovi podarí ďalší malér. Nedokáže ustrážiť ani uhlíky v kachliach a vďaka svojej roztržitosti podpáli celú chalupu.

A keď kráľ vyhlási pátranie po svojej neposlušnej dcére a sľúbi za odmenu jej ruku a pol kráľovstva, bratia neváhajú a vyrážajú na výpravu. Tí starší, kvôli tomu aby pre rodinu získali novú strechu nad hlavou a  najmladší by rád ešte princezninu ruku. Z ich cesty sa vzápätí stane veľké dobrodružstvo, na ktorom stretnú rôzne príšery, zažijú veľa mágie a ocitnú sa na rôznych kúzelných miestach.  Na konci ich ale čaká hrozivý a nepremožiteľný Kráľ trollov.

Chloe a trpaslíci od 15. 3. 2018

Chloe a jej mama Katarína sa už zasa sťahujú. Tentokrát si na novom mieste prenajali nádherný, rozľahlý, gotický dom, plný zvláštnych záhradných trpaslíkov. Dcéra ale nemá čas venovať svoje myšlienky novému domu. Začína chodiť do novej školy a snaží sa spriateliť sa so svojimi spolužiačkami. K týmto starostiam pribudla ešte jedna a to, že sa do nej zaľúbil susedov chlapec Liam, ktorý sa  pred ňou neustále predvádza a snaží sa upútať jej pozornosť.

Postupne si ale Chloe začína všímať, že sa v dome dejú zvláštne veci. Všade sa povaľujú obaly od sladkostí, ktorá niekto pojedol. Akoby to mali na svedomí trpaslíci. Zdá sa jej, akoby ju pozorovali a občas na ňu žmurkali, niekedy si dokonca myslí, že sa hýbu. Chloe rýchlo pochopí, že nemá vidiny, ale že trpaslíci sú skutočne živí, zistí tiež, že sú tu preto, aby ochraňovali dom, ktorému hrozí nebezpečenstvo.

Tomb Raider od 15. 3. 2018

Lara Croft (Alicia Vikander) má 21 rokov a práve zdedila obrovské obchodné impérium. Jej otec, bohatý šľachtic a známy dobrodruh, Lord Richard Croft (Dominic West), zmizol bez stopy pred 7 rokmi, keď bola ešte malá. Odvtedy sa márne snaží nájsť nejaký zmysel života. Keď si prečíta záhadný odkaz, ktorý jej otec zanechal, rozhodne sa opustiť Londýn a vyraziť do neznáma, aby prišla na to, čo sa mu naozaj stalo.

Vydá sa po jeho stopách hľadať legendárnu hrobku na mýtickom ostrove niekde pri japonskom pobreží. Nebude to však také jednoduché – už len dostať sa na ostrov jej dá riadne zabrať. Loď, ktorá ju mala dopraviť na pevninu stroskotá v silnej búrke, a Lara sa ocitá sama uprostred neznáma, vyzbrojená len ostrým nožom, pevnou vierou a vlastnou tvrdohlavosťou. Ak sa jej podarí prekonať svoje vlastné limity a prežiť toto nebezpečné dobrodružstvo, stane sa z nej skutočný Tomb Raider.

Zmena programu vyhradená. Aktuálny program, novinky a obsah filmov nájdete vždy na adrese http://www.cine-max.sk/.

Zdroj: CINEMAX BB