Do decembrového Cinemax BB na Legendu o oceáne, Krvavé vojny a Santu  

Kino
0 /

Decembrová ponuka filmových noviniek v banskobystrickom multikine Cinemax BB je mikulášska. Na svoje si prídu návštevníci všetkých vekových skupín a žánrov.

VAIANA – LEGENDA O OCEÁNE

Po stáročia sa dávni moreplavci vydávali na dobrodružné cesty po nekonečnom Tichom oceáne a objavovali ostrovy Oceánie. Potom však ich plavby na tisíc rokov ustali. A dodnes nikto nevie prečo…

Ďalší strhujúci animovaný príbeh z Disney štúdií o odvážnom dievčati, ktoré sa rozhodne zachrániť svoj ľud a tak sa vydáva na nebezpečnú plavbu naprieč otvoreným oceánom. Počas svojej cesty stretáva kedysi mocného poloboha Mauiho, ktorý jej pomáha stať sa skúsenou moreplavkyňou. Spoločne sa plavia, zažívajú nebezpečné dobrodružstvá, stretávajú obrovské monštrá a príšery, ktorým uniknú  len o vlások. A Vaiana počas cesty plní dôležitú úlohu svojich dávnych predkov a objaví niečo, čo vždy hľadala – samú seba.

UNDERWORLD: KRVAVÉ VOJNY

Už po piatykrát si Kate Beckinsale oblečie kostým Selene a v pokračovaní filmovej série Underworld s podtitulom Krvavé vojny sa pokúsi zastaviť odveký boj medzi Lykanmi a Upírmi.

SANTA JE STÁLE ÚCHYL!


Pokračovanie divácky úspešnej, vianočnej nekorektnej komédie. Billy Bob Thornton sa predstavuje v jednej zo svojich najlepších filmových úloh. Odpudivo neodolateľný zlodej Willie je stále alkoholik, stále sukničkár a už zase na dne. Znovu si teda oblečie kostým Santu  a neochotne spojí sily s bývalým parťákom Markusom, aby na Vianoce vykradli centrálu jednej  skorumpovanej chicagskej charity. Po viac ako jedenástich rokoch vzniklo pokračovanie Santu, ktorý je všetko, len nie ľudomil. Réžie sa ujal Mark Waters, ktorý je podpísaný pod snímkami Mean Girls (Medzi nami dievčatami).

DETSKÉ KINO – TROLLOVIA 2D  (Víkend 3.12. – 4.12.2016 o 14:10)

Nový animovaný film od štúdia DreamWorks a tvorcov Shreka! Obľúbené postavičky trollov prvýkrát ožijú celovečernom filme.

ARTMAX FILMY – RICHARD MÜLLER: NESPOZNANÝ (Víkend 3.12. – 4.12.2016 o 13:00)

Už 25 rokov patrí Richard Müller k najvýraznejším osobnostiam hudobnej brandže na Slovensku. Zažil dramatický vzostup i pád, po ktorom vyhlásil, že s hudbou nadobro končí. Opätovne sa však vrátil na scénu.

NESPOZNANÝ je nový dokumentárny film režiséra Mira Rema, vďaka ktorému sa mu splnil dlhoročný sen vytvoriť film o Richardovi Müllerovi. Nakrúcal ho tri roky a pokúsil sa vyskladať mnohovrstevný portrét svojho obľúbeného speváka, ktorého songy ovplyvnili celé generácie Slovákov a Čechov.

Snímka zobrazuje nielen lesk reflektorov, bulváru či okázalú tvár vystúpení, ale najmä tvrdú prácu, ktorá sa skrýva za úspechmi Richarda Müllera. Nekonečné cestovania, úsmevy pri rozhovoroch s cudzími ľuďmi, izolácia, stres aj únava – aj to je cena, ktorú musí Richard Müller platiť za to, že môže robiť prácu, ktorú ma rád – hudbu.

Film sa nakrúcal počas príprav a turné Richarda Müllera s kapelou Fragile v rokoch 2013 – 2016 a vďaka osobným filmovým archívom speváka sa dokument vracia zo súčasnosti späť do minulosti. Vytvára tak intímny rez do života tejto legendy a pomáha divákovi pochopiť jednotlivosti v kontexte celého života Richarda Müllera. Revolučnosť 90-tych rokov tak prudko kontrastuje s mentálnou únavou spoločnosti dnes. Snímka preto nie je iba obrazom prerodu Richarda Müllera, ale aj toho, ako sme sa za posledné desaťročia zmenili my – jeho publikum.

Odvaha a úprimnosť, s akou Richard Müller a jeho tím k sebe vpustili filmový štáb, ktorý bez príkras a pátosu ukazujú každodennú bitku o zajtrajšok, je na slovenské pomery takmer bezprecedentná. Film sa tak stáva nielen pokusom o portrét tohto slávneho speváka, ale aj pokusom o portrét slovenského šoubiznisu.

Richard Müller týmto filmom dokazuje, že vlastnosti ako úprimnosť a odvaha nie sú iba pózou umelca postaveného na piedestál populárnej hudby.

ARTMAX FILMY – 24 týždňov  (Utorok 6.12.2016 o 18:20)

Príbeh televíznej komičky Astrid, ktorá so svojím priateľom čaká dieťa s Downovým syndrómom a srdcovou vadou  a zvažuje, či si ho napriek vážnej  lekárskej prognóze ponechá, či nie.

24 týždňov  –  druhý hraný film režisérky Anny Zohry Berrached –  je príbehom televíznej komičky Astrid, ktorá so svojím empatickým priateľom čaká dieťa s Downovým syndrómom a  srdcovou vadou a zvažuje, či si ho napriek lekárskej vážnej prognóze ponechá.   Autorka  vo svojom emotívne vypätom filme zručne kombinuje bolestivý naturalizmus a jemný humor a prostredníctvom feministickej perspektívy vypovedá o človeku tvárou v tvár desivej morálnej dileme.

VIANOČNÁ PÁRTY V CINEMAX 7. DECEMBRA!

VIANOCE PRICHÁDZAJÚ, TREBA SA NA NE PORIADNE PRIPRAVIŤ! ZAŽI PRAVÚ VIANOČNÚ PÁRTY UŽ 7. DECEMBRA

Jediný spôsob, ako uloviť významného klienta a zachrániť firemnú pobočku pred zavretím, je usporiadať veľkolepý vianočný večierok, na ktorý nikdy nezabudnete.

Na ktorý NIKDY NIKTO nezabudne!

BABSKÁ JAZDA S MANŽELOM!

Príďte sa zabaviť na decembrovú Babskú jazdu s filmom MANŽEL NA HODINU! Uvoľnená atmosféra, skvelé darčeky od partnerov a tombola sú samozrejmosťou.

Manžel na hodinu je pokračovaním úspešnej českej komédie z roku 2014 Hodinový manžel. Sleduje ďalšie osudy štvorice hráčov vodného póla, ktorí začali pracovať ako hodinoví manželia – Milana, Honzu, Jakuba a Kryštofa. Milanov vzťah k doktorke Eliške sa sľubne vyvíja, a Milan ju požiada o ruku.

Milan je však stále ženatý so Slovenkou Jankou, matkou Kryštofa, s ktorou sa pred rokmi zabudol rozviesť. A je tu ešte jeden problém – návrat štvorice k hraniu vodného póla sa vôbec nedarí. Zostali už len traja. Aby zachránili partiu a vytiahli kamaráta Jakuba z depresií, sa Kryštof rozhodne priviezť do bazéna akvabely a natrénovať s nimi vystúpenie. Všetci sa pustia do prípravy vystúpenia s názvom „Hodinový manžel“…

BABSKÁ JAZDA UŽ 13. DECEMBRA V CINEMAX.

ROGUE ONE: A STAR WARS STORY – UŽ 14. DECEMBRA

ČAS NA VZBURU UŽ 14. DECEMBRA!

V období bojov sa skupina tých najnepravdepodobnejších hrdinov spojí, aby ukradli plán Hviezdy smrti. Tento kľúčový moment v Hviezdnych vojnách zmení obyčajných ľudí, ktorí sa rozhodli dosiahnuť neobyčajné veci a stanú sa súčasťou niečoho oveľa väčšieho.

PROGRAM KINA NA JEDEN KLIK – STIAHNI SI CINEMAX DO MOBILU!

http://cine-max.sk/program_v_mobile.html

Všetky potrebné informácie nájdeš na jeden klik.  Program kina, špeciálne akcie, nákup vstupeniek online – priamo z mobilu.

Okrem toho sa v Cinemax BB  hrá: Hacksaw Ridge: Zrodenie hrdinu, Prvý kontakt, Nočné zvieratá, Fantastické zvery a ich výskyt 2D aj 3D, IMT Smile a Lúčnica: Made in Slovakia, Trollovia 2D, Bociany 2D, Účtovník, Finále a Vtedy v raji.

Zmena programu vyhradená. Aktuálny program, novinky a obsah filmov nájdete vždy na adrese http://www.cine-max.sk/.

Zdroj: Cinemax BB