Sobotňajší krst nového CD kapely Shade Of Thought v Klube 77  

KULTÚRA
0 /

V sobotu 26. novembra 2016 bude v Klube 77 na Hornej ulici 54 rušno. Bystrická kapela Shade Of Thought tu o 21:00 hod. krstí nove CD Confused.

Koncert Grabstein a Shade of Thought v Klube 77

Klub 77 vás pozýva na koncert plný metalovej hudby, kde sa o 20:00 hod. stretnú kapely Grabstein a Shade of Thought. Na tomto koncerte pokrstí kapela Shade of Thought svoje prvé EP. Príďte si vypočuť klasiky od Rammsteinu a podporiť mladú metalcore kapelu.

Kapela Shade of Thought

Partia mladých hudobníkov založila svoju kapelu Shade Of Thought presne 22. októbra 2015 v Banskej Bystrici. Tento nápad dostal spevák kapely Šimon Hadač, ktorý začal od roku 2015 písať texty. Tie ho viedli k myšlienke založiť vlastnú kapelu.

„Oslovil som všetkých svojich kamarátov, ale nikto z nich nemal čas, alebo sa im nepáčila hudba, ktorú som chcel hrať. Kamaráti však mali kontakty na iných kamarátov a tak sme nakoniec založili kapelu,“

hovorí spevák Šimon Hadač.

Kapela získala hudobníkov Roba Brveníka (gitara), Richarda Portelekyho (bicie), Andreja Bečku (basgitara) a Michala Valčuhu (gitara) a bola kompletná. Na rad prišlo vymyslenie toho správneho názvu.

Zakladateľ kapely sa uchopil aj tejto práce a vymyslel názov Shade Of Thought, ktorý znamená odtieň myšlienky. Šimon dodáva:

„Chcel som tým vyjadriť, že existujú rôzne uhly toho, ako sa môžeme na myšlienku pozrieť a pochopiť ju.“

Skladby tvorí celá kapela, pričom každý hudobník dá do skladby niečo zo seba. Potom sa to všetko dá dokopy a vyjde z toho jeden celok, ktorý môžete počuť aj v skladbe Not Enough Time.

„Kapela Shade Of Thought vznikla z ľudí, ktorí sa pred tým nepoznali. Po pol roku sme si však všetci pripadali, ako by sme sa poznali celú večnosť,”

uvádza na záver celá  kapela.

Viac informácií o Shade Of Thought nájdete na https://www.facebook.com/Shade-of-Thought-484783341703703/.

Zdroj: music-zone.eu , Foto: FB Shade Of Thought