Záver prázdnin bude patriť hračkám od Matella, príde aj Barbie a Ken  

ZAUJÍMAVOSŤ
0 /

Kedysi známy a často používaný slogan „pravá od Matella“ opráši bystrická Europa necelé dva týždne pred koncom prázdnin. Všetci, ktorým bude prázdninové voľno trochu chýbať, sa tak môžu tešiť na interaktívnu Mattel výstavu.

Od 21. do 30. augusta bude pre deti v Europe pripravená obrovská hracia zóna, v ktorej nájdu všetkých známych hrdinov. Aj keď dnes sú už hračky od tejto svetoznámej spoločnosti skoro v každej detskej izbe, rodiny s deťmi by si ju rozhodne nemali nechať ujsť.

Okrem najrôznejších bábik Barbie, či autíčok Hot Wheels sa budú môcť najmenší návštevníci zahrať aj s obľúbenými hračkami Fisher Price a známou Lokomotívou Tomáš. Pre tých odvážnejších je pripravená Monster High a Ever After High Zóna plná príšeriek, mágie, fantázie a hrôzostrašných strašidiel. Hrať sa bude možné od rána až do večera, pretože hracia zóna bude otvorená denne od desiatej do osemnástej.

Mattel výstava vyvrcholí poslednú augustovú sobotu. Marketing coordinator Europa SC Michaela Podolcová hovorí:

„V sobotu, 29. augusta, sme pre deti pripravili veľké množstvo súťaží, Barbie módnu show a spoločné stavanie obrovskej autodráhy. Zavíta k nám aj samotný najznámejší pár vo svete hračiek – Barbie s Kenom, či  príšerky Monster High.“

Spomínané atrakcie a súťaže si budú môcť v sobotu deti užívať od desiatej do osemnástej hodiny.

Zdroj: ESC BB, Foto: ilustračné