Začiatok letného semestra 16. februára na Lámavici UMB

SPRÁVY
0 /

Študenti Univerzity Mateja Bela Banská Bystrica oslávia koniec zimného a začiatok letného semestra už tradične na Lámavici UMB 16. februára v Urban Spote. Rysuje sa perfektná zábava.

Do Urban Spotu zavítajú budúci týždeň v utorok vynikajúce slovenské kapely. Headlinerom Lámavice UMB bude skupina Puding Pani Elvisovej, ktorá vydala vlani úspešný album Tektonická platňa. Prídu aj Bad Karma Boy s bývalým gitaristom skupiny Para Jurajom Marikovičom.

Od 22:00 hod. obsadia druhý stage pod schodami Drum And Bass. Po skončení programu na hlavnom pódiu sem prídu aj DJ´s Boo Boo, Screamaker a The Maniacs.

Organizátorom Lámavice UMB je „No_a_čO“. Do 15. februára máte možnosť kúpiť si lístky za predpredajovú cenu 5 €. V deň podujatia už len na mieste za cenu 7 €. Lístky získate na týchto miestach:

Záhrada – Centrum nezávislej kultúry – info na bare Break caffe – info na bare Internát ŠD1 a Filozofická fakulta – Roman Hrehor / B251 Internát ŠD4 a Ekonomická fakulta – Veronika Kušniarová Pedagogická fakulta – Marek Salánci

Ďalšie informácie nájdete na https://www.facebook.com/events/462695710582196/.

Zdroj: No_a_čO, Foto: ilust, FB