Veterán klub Banská Bystrica pripravuje na apríl jarné výmenné stretnutie

SPRÁVY
0 /

Na nedeľu 15. apríla 2018 pripravuje Veterán klub Banská Bystrica pre milovníkov motorizmu tradičné jarné výmenné stretnutie veteránov a burzu náhradných dielov. Zároveň sa bude konať aj prehliadka motocyklov v múzeu  veteránov.

Jarné výmenné stretnutie sa bude konať 15. apríla v areáli SAD BB na Partizánskej ceste 97 v Banskej Bystrici v čase od 6:00 – 13:00 hod.

„Takmer každý má nejakého koníčka alebo hobby a veľmi dobre vie, aké je dôležité a príjemné podeliť sa o svoje problémy a úspechy s ľuďmi pôsobiacimi v rovnakom odvetví. Užitočnou akciou pre majiteľov veteránov je aj naše tradičné jarné stretnutie spojené s výmennou burzou,“

hovorí predseda Veterán klubu v Banskej Bystrici Ivan Dedina.

Podpredseda klubu Mgr. Jozef Malatinec k tomu dodáva:

„Tešíme sa, keď nás v priestoroch Veterán klubu navštívia fanúšikovia auto – moto veteránov. Okrem burzy sme pre nich pripravili aj prehliadku nášho múzea veteránov.“

Československý priemysel mal v 50. – 70. rokoch minulého storočia  veľký rozmach. Vyrábalo sa u nás veľa druhov motocyklov, automobilov, ktoré sa vyvážali do celého sveta a využívali na rôzne súťaže. Aj toto je jeden z dôvodov, prečo Veterán klub Banská Bystrica zachraňuje staré historické vozidlá. Hlavným poslaním jeho činnosti je záchrana kultúrneho dedičstva našich predkov pre budúce generácie.

Ak máte radi staré dobré automobilové či motocyklové veterány príďte v nedeľu 15 apríla predpoludním do areálu bystrického Veterán klubu na Partizánskej ceste 97 a spojte dobré s užitočným.  Viac informácií o banskobystrickom Veterán klube nájdete na www.vkbb.webnode.sk.

 burza jar 2018

Zdroj: Veterán klub BB, Foto: ilustračné