Veľkonočný týždeň bude o niečo chladnejší, trochu aj zaprší

SPRÁVY
0 /

Po príjemnom vpáde jari do Banskej Bystrice nás čaká Veľkonočný týždeň, ktorý nám prinesie nižšie denné  i nočné teploty a miestami aj dažďové prehánky. Apríl je už taký.

pondelok by malo byť prevažne oblačno Denná teplota vystúpi na 12 °C, v noci klesne na 2 °C.

utorok bude v našom meste polooblačno, ale miestami môžeme zo zamračenej oblohy očakávať dažďové prehánky.  Maximálna teplota cez deň vystúpi na 11°C, v noci bude okolo 2 °C.

stredu by malo byť v Banskej Bystrici polooblačno. Počas dňa sa ortuť teplomera dostane na 9 °C, v noci klesne na 0 °C .

Na Zelený štvrtok meteorológovia predpovedajú pre naše mesto zamračené s dažďovými prehánkami. Denná teplota sa udrží na úrovni 8 °C, v noci bude  okolo -1 °C.

Na Veľký  piatok bude polooblačno, miestami. Teplota sa cez deň dostane na 9 °C, v noci klesne na -1 °C.

V meste pod Urpínom zostane zamračené aj cez veľkonočný víkend. Na Bielu sobotu pri oblačnom počasí miestami zaprší, pričom denná teplota vystúpi na 11 °C, v noci klesne na -1 °C. Na Veľkonočnú nedeľu bude polooblačno. Teplota  cez deň dosiahne 8 °C, v noci ortuť teplomera klesne na 0 °C. Na Veľkonočný pondelok meteorológovia zatiaľ predpovedajú zamračené s dažďovými prehánkami, dennou teplotou 8 °C a nočnou okolo -1 °C.

Blížiace sa Veľkonočné sviatky si teplej jari asi veľa neužijeme, ale to nám nemôže pokaziť dobrú náladu a potešenie z krásnych sviatkov a voľna pred nami.

Zdroj: SHMÚ, Foto: Archív