V sobotu je Deň otvorených dverí Banskobystrického pivovaru

SPRÁVY
0 /

Ak rozmýšľate, ako užitočne stráviť najbližšiu sobotu, máme pre vás jeden dobrý tip. Banskobystrický pivovar  pozýva všetkých priaznivcov výnimočného slovenského piva URPINERna  9. ročník Dňa otvorených dverí.

Spoločnosť Banskobystrický pivovar, a. s. otvorí v sobotu, dňa 20. 9. 2014 od 11:00 do 17:00 hod. brány pivovaru pre všetkých svojich priaznivcov a širokú verejnosť. Milovníci, priatelia a fanúšikovia výnimočného slovenského piva URPINER tak môžu nielen spoznať históriu výroby piva v Banskej Bystrici, ale aj nazrieť do zákulisia pivovaru a zoznámiť sa s celým procesom výroby najoceňovanejšieho slovenského piva.

Sprievodcom pestrého programu bude opäť moderátor Andrej Wallner. Na pódiu sa v rámci hudobného programu predstavia skupiny: SETBACK, SENDREIOVCI, country skupina VODOPÁD a folklórny súbor URPÍN.

Okrem obľúbených exkurzií po pivovare, čaká milovníkov piva URPINER aj množstvo ďalších sprievodných atrakcií ako sú prehliadka Klubu vojenskej histórie, ukážky prác záchranárskych psov, hasičov, džuda, polície a mnoho ďalších zaujímavých vystúpení. Na svoje si prídu všetky vekové kategórie. Pre dospelých návštevníkov sú pripravené súťaže v pití piva na čas a v držaní krígľa, pre deti zas trampolína, jazda na koníkoch, či maľovanie na tvár.

Samozrejme, nebudú chýbať gurmánske špeciality a jedinečné osvieženie v podobe zlatistého moku – piva URPINER. Čapovať sa bude pivo priamo z pivovaru a okrem obľúbených klasických pív si môžu návštevníci pochutnať aj na čapovanom pivnom nápoji URPINER RADLER a na nealkoholickom čapovanom pive URPINER NEALKO.

Vstup na podujatie Deň otvorených dverí Banskobystrického pivovaru je zdarma. Prvých 3.000 účastníkov navyše dostane kupón na 0,5l nápoj podľa vlastného výberu ZADARMO (čapované pivo alebo nealko nápoj). Len v tento deň sa bude pivo URPINER v pivovare predávať za výnimočne dobrú cenu 0,50 €/0,5l. Milovníci skvelého piva, výbornej nálady a pravej  pivnej pohody sa skutočne majú na čo tešiť. Viac informácií získate na www.urpiner.sk .

Program v areáli Banskobystrického pivovaru na Sládkovičovej 37:

Hudobný – SETBACK, SENDREIOVCI, VODOPÁD, FS URPÍN

Sprievodný – EXKURZIE PO PIVOVARE, PIVNÉ SÚŤAŽE, KLUB VOJENSKEJ HISTÓRIE, UKÁŽKY HASIČOV, POLÍCIE, ZÁCHRANÁRSKE PSY, TRAMPOLÍNA, JAZDA NA KONÍKOCH, MAĽOVANIE NA TVÁR, SKÁKACÍ HRAD, VETERÁN CLUB VLKANOVÁ, ZBERATELIA PIVNÝCH SUVENÍROV, UKÁŽKY JUDA, KRAV-MAGA A MNOŽSTVO DALŠÍCH PREKVAPENÍ.

Zdroj: Banskobystrický pivovar