V utorok sa na Námestí SNP podáva Univerzitný punč

SPRÁVY
0 /

Stalo sa dobru bystrickou tradíciou, že v predvianočnom čase sa na Námestí SNP podáva Primátorský aj Univerzitný punč. Ide nielen o spoločenské, ale hlavne charitatívne akcie.

Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici  na čele s rektorom a vedením svojich fakúlt pozýva Bystričanov a návštevníkov vianočných trhov na Univerzitný punč. Ten tohtoročný sa uskutoční v utorok 11. decembra 2018 v stánku na Námestí SNP od 13:00 – 22:00 hod.

Výťažkom z predaja UMB podporí Centrum pomoci detskej onkológie Svetielko nádeje. Pri vlaňajšom Univerzitnom punči sa na tento účel podarilo vyzbierať 4 107 eur.

univerzitny punc2

Rektor UMB Vladimír Hiadlovský sa za to poďakoval všetkým, ktorý sa tejto charitatívnej akcie zúčastnili:

„Moje poďakovanie patrí organizátorom tejto ušľachtilej akcie, všetkým predajným tímom našich súčastí, no najmä všetkým dobrým ľuďom, ktorí svojím významným dielom prispeli k celkovej podpore UMB Svetielku nádeje. Som presvedčený, že spoločne štartujeme silnú tradíciu charitatívnych podujatí pod hlavičkou UMB.“

 Jeho slová sa napĺňajú a Univerzitný punč je tu po roku opäť. Ten starší Primátorský punč bude na Námestí SNP podávať primátor mesta Ján Nosko v pondelok 17. decembra 2018 od 16:00 hod. aj s FS Bystrina a heligónkou Pavla Majeríka.

univerzitny punc4

 

Autor: (tom), Foto: ilustračné