Tragická nehoda s dvomi mŕtvymi na I/66

SPRÁVY
0 /

S príchodom jari rastie počet vodičov na cestách, ale aj väčšie riziko dopravných nehôd. K tragédii došlo v piatok krátko predpoludním na ceste I/66 za obcou Dobrá Niva v okrese Zvolen smerom na Krupinu.

Pri čelnej zrážke dvoch osobných áut zahynula 56-ročnej žena – spolujazdkyňa a neskôr aj 26-ročný muž – vodič druhého vozidla. Hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici Petra Kováčiková k tragickej dopravnej nehode uviedla:

„Z doposiaľ presne neznámych príčin sa zrazili vozidlá BMW 316 a Peugeot 405, ktorý viedol 68-ročný vodič z okresu Krupina. Pri dopravnej nehode došlo k zraneniam 56-ročnej spolujazdkyne z vozidla Peugeot, ktorým na mieste podľahla. Vodiči obidvoch vozidiel, boli prevezení do nemocnice. Na následky zranení neskôr zomrel aj 26-ročný vodič vozidla BMW z okresu Levice.“

K vyšetrovaniu tragickej nehody prizvali aj znalcov z odboru cestnej dopravy. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Podrobnosti o príčinách vzniku tejto nehody budú známe až po ukončení policajného vyšetrovania.

Zdroj: KR PZ BB