Tajov fandí hokeju

SPRÁVY
0 /

Pri príležitosti sláv 150. výročia narodenia rev. Jozefa Murgaša sa v pondelok   25. augusta 2014 v Tajove na multifunkčnom ihrisku odohrá hokejbalový turnaj a stretnutie hostí s A mužstvom HC ´05 BB.

Bude to súčasť letnej prípravy, spojená s posedením pri guláši a občerstvením. Hráči sa stretnú s fanúšikmi, občanmi Tajova, navštívia Pamätnú izbu nášho rodáka a vynálezcu v bezdrôtovej telegrafii a  dobre naladení odcestujú na prípravu do Švajčiarska.

Program hokejbalového turnaja v Tajove:

14:00 – 15:00 zápas prípravky HC ´05
15:30 – 17:30   hlavný turnaj (mužstvo legionárov, mužstvo starých, mužstvo bažantov a výber mikroregiónu okolia Tajova)
17:30 -18:00    súťaž v presnosti streľby A mužstva
18:00 – 19:30   posedenie, autogramiáda a návšteva pamätnej izby Jozefa Murgaša

Od 15:00 sa bude sa podávať baraní guláš a klobásky Je pripravený aj sprievodný program: lukostreľba a hľadá sa strelec!!!

Na akciu prisľúbili účasť hostia: minister školstva  Peter Pellegrini, kapitán majstrov sveta z roku 1985 Dárius Rusnák a bývalí reprezentanti Richard ZedníkMiroslav Hlinka spolu s ďalšími známymi bystrickými hokejistami.

Príďte povzbudiť našich športovcov, odfotografovať sa sa z majstrami sveta a hráčmi  extraligového HC´05  a podporiť peknú športovú udalosť. O občerstvenie je postarané. sponzori podujatia sú General PUB, Banskobystrický pivovar Urpiner a Slovenská pošta.

Zdroj: obec Tajov