SÚŤAŽ: Vyhrajte lístok na Vinšpacírku

Súťaž
0 /

Tohtoročná Vínšpacírka v Banskej Bystrici odštartuje v sobotu 28. apríla o 14:00 hod. na Námestí SNP svoj  jubilejný ročník. Súčasne s týmto podujatím sa uskutoční aj 23. ročník UNITED EUROPE JAZZ FESTIVAL.

Vínšpacírka

Lístky na Vínšpacírku sú k dispozícii  online na stránke http://www.vinspacirka.sk/vstupenky/ za cenu 20 € a kúpite ich aj v deň konania akcie na Námestí SNP u jednotlivých predajcov.

Súčasťou lístka je  15 bobúľ, za ktoré si môžu účastníci vymieňať vzorky vína. Pokiaľ sa stane, že miniete všetkých 15 bobúľ zo štartovacieho lístka, ku ktorému dostanete pohár a vrecko, môžete si v označených pokladniach kúpiť ako platidlo ďalšie bobule v neobmedzenom množstve po 50 centov.

Tak ako v minulosti, aj poslednú aprílovú sobotu tohto roka pripravil organizátor Vínšpacírky – Cech hostinských s partnerom podujatia, ktorým je Mesto Banská Bystrica, pre návštevníkov viacero prekvapení.

Návštevníci budú môcť budú môcť ochutnať historicky najviac vzoriek vína za posledných päť rokov a prvýkrát budú v ponuke aj nealkoholické vína. Usporiadatelia opäť udelia ocenenie významnej osobnosti z oblasti vinárstva a po minuloročnom rekorde v hromadnej sabráži budú pokúšať nadpozemské možnosti jednotlivca v sekaní sektov.

S Vínšpacírkou je spojené otvorenie letnej sezóny v meste. Bude tomu tak aj teraz. Primátor mesta Ján Nosko o 15:00 hodine slávnostným odpočítavaním a spustením fontány prebudí Banskú Bystricu zo zimného spánku.

Súťaž o lístok

V našej redakcii máme voľný lístok na Vínšpacírku. Môže ho získať ten z Vás – našich čitateľov, ktorý do štvrtkovej polnoci 26. apríla 2018 správne odpoviete na súťažnú otázku:

Koľký ročník Vínšpacírky sa uskutoční v sobotu 28. apríla 2018?“











    vstupenka

    Autor: (tom), Foto: ilust.