Študenti pozor, čaká vás Shoppingovica 2015!

SPRÁVY
0 /

Ako každý rok po lete, Banská Bystrica sa aj tento september opäť zaplnila študentmi dychtivými po nových vedomostiach, ale aj zábave či nakupovaní. Bystrická Europa sa preto rozhodla, že si pre nich na začiatok školy pripraví špeciálne prekvapenie.

Študenti sa tak už v stredu 7. októbra môžu tešiť na Shoppingovicu 2015. Okrem celodenných zliav na nich čaká aj množstvo súťaží, cien a večerná žúrka so skupinou Lavagance, ktorá bude neskôr pokračovať v najväčšom slovenskom klube Ministry of Fun.

Nakupovať sa začína už v stredu ráno. Na každého plnoletého študenta, ktorý sa preukáže kartou ISIC alebo iným preukazom totožnosti, čaká v tento deň vo vybraných predajniach množstvo zliav.

„Pri nákupe nad 10 € môžu navyše vyhrať  zaujímavé ceny. Pripravili sme 100 vstupov do Ministry of Fun, nákupné poukážky, kozmetické balíčky, školské batohy a ďalšie prekvapenia od našich predajní,“

hovorí Michaela Podolcová, Marketing coordinator Europa SC.

Po celodennom nakupovaní, ktoré potrvá až do záverečnej, si budú môcť študenti tiež trochu zasúťažiť. V päťčlenných tímoch sa budú snažiť nazbierať čo najviac bodov z jednotlivých súťažných disciplín a získať tak hlavnú výhru – miesta v sky boxe na večernej študentskej party v Ministry of Fun s prekvapením. Prvá zo súťažných disciplín odštartuje o sedemnástej.

Počas celého programu sa bude študentom prihovárať Gabo Žifčák zo Silných Rečí a zahrá tiež známa indiepopová kapela Lavagance.

„Všetkých študentov pozývame v stredu k nám. Okrem toho, že si budú môcť nakúpiť a zabaviť sa, na chvíľu zabudnú na školské povinnosti a budú tiež môcť spoznať nových ľudí. Večer to potom celé zakončíme v najväčšom slovenskom klube, ktorý je súčasťou nášho nákupného centra, Ministry of Fun,“

dodáva Podolcová.

Zdroj: Europa SC, Foto: ilust.