Prvý augustový týždeň sa k nám vrátia letné horúčavy

SPRÁVY
0 /

Po minulotýždňovom vydýchnutí sa aj do Banskej Bystrice vracajú letné horúčavy. Počas prvéhpo augustového týždňa si opäť užijeme denné teploty nad 30 °C, oteplí sa aj v noci

pondelok by malo byť zväčša polooblačno s možnosťou búrok s prehánkami. Denná teplota sa ustáli na úrovni 30 °C, v noci klesne na 16 °C.

Aj v utorok bude v našom meste polooblačno. Maximálna teplota cez deň vystúpi  na 31 °C, v noci bude okolo 16 °C.

stredu by malo byť v Banskej Bystrici na oblohe menej oblakov. Ortuť teplomera sa cez deň dostane na  32 °C, v noci klesne na 16 °C .

Vo štvrtok meteorológovia predpovedajú pre naše mesto rovnaký ráz počasia. Denná teplota sa dostane na  32 °C, v noci bude  okolo 17 °C.

V piatok by malo byť slnečno. Teplota sa cez sa vyšplhá na 33 °C, v noci klesne na 18 °C.

V meste pod Urpínom nás čaká zväčša slnečný víkend. V sobotu má byť slnečno, pričom denná teplota vystúpi na 33 °C, v noci bude okolo  18 °C. V nedeľu môžeme očakávať polooblačno s teplotou cez deň  32 °C, v noci 16 °C.

Ak ste si minulý týždeň kvôli miernemu ochladeniu  neužili prázdniny či dovolenku  pri vode alebo v horskej prírode na turistike, teraz k tomu bude ideálna príležitosť. Pri letných horúčavách to však nepreháňajme s dlhým pobytom na slnku, o dodržiavaní pitného režimu nehovoriac. Takže krásne augustové leto, priatelia.

Zdroj: SHMÚ, Foto: Ilustr.