Pondelky v knižnici

SPRÁVY
0 /

Občianska rada Rudlová-Sásová II, nezávislá občianska iniciatíva Náš domov Sásová a Verejná knižnica Mikuláša Kováča pozvali ženy, manželky či  susedky na každoročné slávnostné posedenie pri príležitosti MDŽ, pod názvom „Žena a jej ruky“.

pondelky v knizniciPodujatie sa uskutočnilo pred týždňom vo Verejnej knižnici M. Kováča na Karpatskej 3. Slovom sprevádzala Ing. Elena Púchyová z  NOI Náš domov Sásová. Predstavila ocenené sásovské ženy – Veroniku Bodnárikovú, ktorá nedávno prevzala z rúk primátora Petra Gogolu Cenu mesta a Lýdiu Dejlovú, ktorá dostala Cenu primátora.

Prítomné ženy pozdravil poslanec Andrej Refka, ktorý sa zároveň stal aj krstným otcom novej knihy básní pre deti „Včielkin dníček“ od Márie Miadokovej. Krstilo sa nie tradičným šampanským, ale cukríkmi. Program spestrili tanečnice z DC seniorov a ZTP Púpava pod vedením pani Kmetz a vedúcej DC Evky Bešinskej – Country tanec Amazoniek.

Zazneli aj piesne v podaní Veroniky Bodnárikovej či básne Elenky Cmarkovej a Miroslava Kapustu. Lýdia Dejlová a Mária Voskárová pripravili malú výstavku svojich ručných prác. Na záver Predseda NOI Náš domov Sásová František Paluška, riaditeľ knižnice Mgr. Peter Klinec a poslanec Andrej Refka potešili všetky prítomné ženy krásnym tulipánom.

Zdroj: Bystricoviny.sk