Parkujem ako pako: S vrakom rovno pred úradom v centre mesta

SPRÁVY
92 /

Majiteľ obhoreného vraku Hummera bez ŠPZ-etiek sa nekafral. Na víkend ho zaparkoval  rovno pred úradom krajskej samosprávy v hornej časti banskobystrického Námestia SNP.

Zdá sa, že drzosť niektorých vodičov pri parkovaní nepozná hraníc. Majiteľ modrobieleho zebrovaného Hummera ho týždeň po zapálení na jednom z banskobystrických sídlisk previezol na parkovisko pred Úrad BBSK.

Vôbec mu nevadilo, že zabral hneď dve parkovacie miesta (jedno rezervované pre krajskú samosprávu) a zhorené časti vozidla znečistili mestskú dlažbu. Aj keď mestskí policajti s majiteľom komunikovali a vyzvali ho na odtiahnutie nepojazdného vozidla, to tam parkovalo aj v sobotu, vraj so zaplateným parkovným.

Viacerí Bystričania  si v sobotu kládli otázku, dokedy vydrží obhorený vrak parkovať v samom centre mesta a či sa niekto odhodlá ho odtiahnuť z tohto exponovaného verejného priestoru. Skúste to so svojím nepojazdným vozidlom niekde na sídlisku a uvidíte, čo sa bude diať, ako sa na vás budú pozerať vedľa parkujúci susedia.

V meste pod Urpínom akoby niekomu bolo dovolené všetko, ale normálny človek musí dodržiavať všetky možné i nemožné predpisy pod hrozbou okamžitej pokuty. Ale však je po voľbách, tak si zvykajme…

Zdroj: Bystricoviny.sk