Orange otvoril novú inšpiratívnu predajňu v bystrickej Europe

SPRÁVY
2 /

Už aj obyvatelia Banskej Bystrice a blízkeho okolia si môžu užívať výhody digitálnej doby v novej inšpiratívnej predajni, ktorú v sobotu otvoril Orange v bystrickej Europe na mieste pôvodnej pri hlavnom vstupe do obchodného centra. Novým konceptom predajní Orange zvyšuje komfort pre svojich zákazníkov, inšpiruje ich k novým zážitkom a prináša úplne novú skúsenosť na predajnom mieste.

Nová predajňa Orange v Europe

Je odpoveďou spoločnosti Orange na nové komunikačné potreby zákazníkov, ktoré sú v dnešnej digitálnej dobe podstatne širšie ako len telekomunikačné. Dôležité je aj prostredie, v ktorom sa zákazník pohybuje V Europe ho tvoria pohodlné sedačky, príjemné interiéry a takpovediac rodinný prístup pracovníkov Orange ku klientom v predajni, ktorí sa tu cítia ako doma.

„Orange predajňa by nemala byť len o novom dizajne, ale o priblížení technológií zrozumiteľným spôsobom všetkým ľuďom. Naša prvá inšpiratívna predajňa v bratislavskom Auparku, ktorú sme otvorili v marci tohto roku, sa teší veľkej obľube. Inovatívne priestory sme predstavili aj  v Piešťanoch, Nitre, Prešove a Trnave a sme veľmi radi, že túto skúsenosť môžeme poskytnúť aj zákazníkom v Banskej Bystrici,“

hovorí obchodná riaditeľka spoločnosti Orange Slovensko Zuzana Nemečková.  

Ľahší život, inšpirácia a jednoduchší výber v jednom

Hlavnou myšlienkou nového konceptu predajne je umožniť každému návštevníkovi čo najviac priblížiť výhody digitálnych služieb a uľahčiť ich rozhodovanie. Zariadenia a služby sú v predajni prezentované prehľadným spôsobom v kontexte  bežných potrieb ľudí. Navyše si ich zákazníci môžu vyskúšať a získať tak autentickú skúsenosť so zariadeniami a službami Orange skôr, než sa rozhodnú pre ich kúpu.

To umožňujú aj nové digitálne služby spojené s predajným procesom. Orange napríklad zákazníka upozorní na aktuálne poradové číslo prostredníctvom SMS správy. Komfort na predajni zvyšujú elektronické čítačky identifikačných údajov, digitalizácia podpisu zákazníka či tablety v rukách predajcov, ktoré urýchľujú vybavenie zákazníkov. Predajňa Orange v Europe je tak miestom zážitku, kde môžu zákazníci objavovať nové možnosti a zisťovať, ako im digitálne služby môžu uľahčiť život.

Exkluzívne ponuky pre zákazníkov v novej inšpiratívnej predajni

Pri príležitosti otvorenia predajného miesta v Banskej Bystrici boli v sobotu pre návštevníkov pripravené rôzne prekvapenia v podobe raňajok, šampanského, cukrovej vaty pre deti aj dospelých či hudobného programu. Všetci zákazníci, ktorí v intervale troch dní po otvorení navštívia vynovenú predajňu, môžu využiť exkluzívne uvádzanie akcie:

100 % zľavu na jeden mesačný poplatok pri nákupe paušálu MAX alebo FLEX

100 % zľavu na jeden mesačný poplatok pri nákupe akéhokoľvek dátového paušálu

20 % zľavu na mesačný poplatok po dobu prvých 12 mesiacov pri nákupe akejkoľvek ponuky pevného optického internetu (FTTH) alebo ponuky TV na optike

Ďalšie inšpiratívne predajne plánuje operátor do konca roka otvoriť aj v mestách Košice, Michalovce, Námestovo, Ružomberok a Bratislava. Spolu ich na Slovensku do konca roka pribudne ešte šesť.

Autor: (dem) a Orange, Foto: Mirka Chabadová