Októbrová výstava hračiek od Mattela už začala, poďte sa zahrať aj Vy do Europy!

SPRÁVY
0 /

Určite ste aj Vy chceli v detstve od rodičov dostať hračku, po ktorej ste túžili celú večnosť. Kým u dievčat patrila k najobľúbenejším bábika Barbie, chlapci zas inklinovali k modelom malých autíčok.

Teraz máte možnosť si na svoje detstvo zaspomínať aj Vy. Príďte spolu s vašimi deťmi do bystrickej Europy, ktorá vo svojich priestoroch organizuje výstavu hračiek od Mattela. Jej súčasťou bude aj sprievodný program, počas ktorého sa môžete tešiť na súťaže, tanečné vystúpenia či maľovanie na tvár.

mattel2

Už v pondelok 8. októbra, sa v bystrickej Europe otvorili brány do rozprávkových hracích zón a prví návštevníci si tak mohli dosýta vychutnať fascinujúci svet hračiek. Rozprávkový svet, ktorý prenesie do detstva aj tie najtvrdšie povahy, sa rozprestiera v centrálnom priestore nákupného centra a je rozdelený na štyri hracie zóny.

,,V rámci výstavy hračiek od Mattela sme pripravení na všetky vekové kategórie. Pre najmenších milovníkov hračiek máme pripravenú zónu Fischer Price, pre staršie deti sú k dispozícii ďalšie tri hracie plochy. Jedna z nich je určená iba chlapcom, ktorí si môžu zahrať preteky s modelmi autíčok od Hot Wheels. Na všetky hravé princezné zas čaká napríklad Barbie zóna,“

pozýva na akciu Jana Seleštianska, Marketing Coordinator Europa SC.

fisher price

A aby nebolo všetko len o hračkách, organizátori si popri štyroch hracích plochách pre deti pripravili aj hravé sprievodné aktivity. Tie sa uskutočnia v nákupnom centre počas najbližšieho víkendu.

,,Už túto nedeľu, 14. októbra od 11:00 do 18:00 hod. sme si pripravili pre deti, ale i pre tých, ktorí sa nebránia návratu do detských čias, súťaže o zaujímavé ceny. Súčasťou akcie bude aj maľovanie na tvár, vlasové štúdio pre najmenších či vystúpenia tanečných skupín. Okrem toho sa naši návštevníci môžu tešiť aj na množstvo lákavých darčekov,“

informuje o nedeľnej akcii Seleštianska.

Hracie zóny budú čakať na všetkých nadšencov hračiek až do 25. októbra, a to vždy od 10:00 do 18:00 hod.

banner europa

Zdroj: Romana Dorotovičová, Foto: ilustračné