O vašu priazeň MISS Sympatia sa uchádzajú dve krásne Banskobystričanky

SPRÁVY
4 /

V tomto ročníku Miss Slovensko sa budú uchádzať o ocenenie najkrajšej ženy aj dve krásky z Banskej Bystrice, ktorými sú Lujza Straková a Kristína Roháčeková.

Lujza Strakováčíslo 1, má 20 rokov a je študentkou andragogiky na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici. Ovláda dva cudzie jazyky, a to angličtinu a ruštinu a nedávno sa začala venovať aj nemčine. Medzi jej záľuby patrí ľudové tance, šport a tiež čítanie kníh. Pred časom si splnila svoj veľký sen a otvorila si vlastný kozmetický salón. Lujza je v znamení Býka a jej výška je 180 cm.

miss strakova lujza

Za Lujzu Strakovú s číslom 1 môžete v kategórii MISS Sympatia hlasovať zaslaním prázdnej SMS na číslo 9971.

Kristína Roháčeková číslo 3 a tiež má 20 rokov. Popri štúdiu marketingovej komunikácie a reklamy na Univerzite Konštantína Filozofa pracuje ako editorka dvoch webových portálov. Miluje umenie a módu a vie sa ľahko vysporiadať so stresom, s čím jej najlepšie pomáha jej priateľ. Jej výška je 178 cm a je v znamení Kozorožca.

miss rohacekova kristina

Za Kristínu Roháčekovú s číslom 3 môžete v kategórii MISS Sympatia hlasovať zaslaním prázdnej SMS na číslo 9973.

Priamym prenosom finálového večera Miss Slovensko vás bude sprevádzať známy český zabávač Jan Kraus a odvysiela ho televízia JOJ 24. apríla 2015. Dovtedy môžete podporiť dve naše finalistky a hlasovať tak za Miss Sympatia. Svojim hlasom podporíte Detské kardiocentrum a zároveň sa zaradíte do žrebovania o 11-dňovú dovolenku all inclusive ultra pre 2 osoby v luxusnom rezorte v Turecku.

Ak by ste mali záujem zúčastniť sa priameho prenosu, ktorý sa uskutoční v bratislavskej Incheba Expo Aréne, tak si môžete zakúpiť lístky v predpredaji v sieti Ticketportal.

Autor: (ag), Zdroj: Forza, Foto: www.forza.sk; www.najkrajsiemodelky.sk