Nezvestného Martina Kaníka (20) možno videli v Banskej Bystrici, pátranie pokračuje

SPRÁVY
0 /

Nebýva zvykom, aby sme zverejňovali pátrania po nezvestných z iných častí Slovenska. Tentoraz robíme výnimku, pretože nezvestného 20-ročného Martina Kaníka mali vidieť 17.novembra v Banskej Bystrici, ako uviedli jeho priatelia a rodina na sociálnych sieťach.

Martin Kaník v piatok večer 13.novembra odišiel s kamarátmi do neďalekej Trstenej. Po polnoci nezvestný mladík odišiel pešo domov do Brezovice. Asi o pol tretej nad ránom ho stretli aj okoloidúci policajti. Zachytila ho aj kamera v aute. Kým sa policajné auto otočilo s tým, že Martinovi ponúknu pomoc, zmizol.

Policajná hliadka si myslela, že šiel do dediny krížom cez pole. Odvtedy ho nikto nevidel, jeho rodina po ňom začala ihneď pátrať. Široké okolie prečesávali policajti, záchranné zložky aj dobrovoľníci. Široké okolie Brezovice, poľská hranica, ani brehy Oravskej priehrady však neposkytli žiadnu stopu po hľadanom mladíkovi. 

Martin bol podľa svojich najbližších bezproblémový chalan.  V najbližších dňoch si chcel kúpiť prvé auto.  Jeho priatelia na sociálnej sieti uviedli:

„Po informácii, že nezvestný Martin Kaník z Brezovice okres Tvrdošín bol pravdepodobne videný v okolí Banskej Bystrice, sme sa dohodli s jeho otcom a starostom obce Brezovica, že požiadame média, aby urýchlene zverejnili Martinovu nezvestnosť.“

Preto aj náš portál zverejňuje túto výzvu. Ak by ste mali o nezvestnom Martinovi akékoľvek informácie, pomôžte zúfalej rodine a kontaktujte políciu na čísle 158

Autor: (mt), Foto: facebook